Arild, Bent, Christian, Egil, Frank, Jan og Lars hadde satt av tid til ørretturen fra 23. til 26. juni.
Årsmøtet i år bestemte at denne gangen skulle vi prøve ut fisket i Tisleia på Golsfjellet.

Motivet er fra dammen hvor elva starter

Denne elva starter sin ferd ut av Tisleifjorden og slynger seg nedover Tisleidalen med vakre småstryk og sakteflytende partier som inviterer til godt ørretfiske før den etter 16 kilometer renner ut i Ølsjøen. Herfra kommer det stor ørret oppover elva når klekkingen er på gang. Og så var det det med klekking da……denne gangen traff vi ikke. Noen døgnfluer og vårfluer ble observert, men svært få eksemplarer av hver art. Hvorfor kan man jo bare spekulere i, men det ble nå slik da.

Det utveksles erfaringer

Selv om storørreten ikke viste seg på denne turen ble turdeltagerne facinert over denne elva, som kanskje har levd et liv i skyggen av Hemsila i Hemsedal. Alle sammen gav uttrykk for at hit skal vi igjen. Ingen tvil om det. To av turdeltagerne har allerede planlagt ny tur senere i sommer.
 
Hytta som vi leide var derimot ikke av topp kvalitet….beklageligvis. Arild og Jan tok seg tid til å «sondere terrenget» og fant nytt sted med fantastisk hytte. Her var alt på stell, supert kjøkken med alt, stort bad med dusj og wc, stor spisestue, stor salong med peis og til neste år utgang til stor vestvendt terrasse og ikke minst tre store soverom med soveplass til 8 personer. Neste tur er sikret god comfort!!
 
Takk for en flott tur i super natur. Drømmer allerede om bedre fiske til neste år i juni måned.
 
Skitt Fiske!!!