Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ramnessportsfiskere.org/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5733
Fluebindeverksted/bruktdag – søndag 18. mars | Ramnes Sportsfiskere

Søndag 18. mars, blir det blant annet fluebindeverksted på Dalheim Samfunnshus.  Vi samles for sosialt samvær, fluebinding, kjøpe-/selge- og bytte og om været/forholdene tillater det er det mulighet for kastetrening utendørs.  Se info om påmelding nederst i artikkelen.

Lyst å selge noe brukt utstyr? Ta det med, kanskje noen ønsker seg akkurat det du ikke trenger lenger.  Å ta og se på det man ønsker å kjøpe og kanskje i tillegg også prøvekaste dersom det er en stang, er jo en stor fordel.

Har du lyst å lære fluebinding?  Da er dette dagen som passer deg. Vi setter av tid på begynnelsen av dagen, til å lære deg det grunnleggende.  Klubben har noe utstyr som kan lånes, dersom du ikke har selv.  Gi beskjed om du ikke har bundet tidligere ved påmelding.

Her fra klubbtur i Koppang, 2007.

Vi håper dagen vil være en fin mulighet for alle som ønsker å ha det sosialt, planlegge hva som skal være i flueboksen til sommeren, binde fluer, finslipe litt på kasteteknikken og ikke minst – utveksle erfaringer før kommende fiskesesong!  I sammen skaper vi en fin dag!

Praktisk informasjon om dagen:
PÅMELDING GJØRES TIL: Tor Aril Torve, SMS/telefon 473 11 457 eller e-post t.a.torve@gmail.com senest 14. mars.
Sted: Dalheim Samfunnshus
Deltakeravgift som dekker bevertning og leie av lokale;  kr 200,00. pr person.  Betales med vips eller kontant ved oppmøte.
Dørene åpnes kl 11:00 og vi holder på til utpå ettermiddag/tidlig kveld til 18-19-20 tiden…. avhengig av dere som kommer.
Bevertning:  Det bestilles inn Pizza og dette gjøres ut fra antall deltakere som er til stede.  Bespisning ca kl 15:00.  Til maten serveres det mineralvann.  Forannevnte er inkludert i deltakeravgiften.

Fluebinding nybegynnere: De som trenger grunnleggende opplæring i fluebinding, gir beskjed om dette ved påmelding, så vi vet hvem og hvor mange som ønsker dette.