En stor gratulasjon til Cato Lyn, som i helgen fikk 3. plass i årets sjøørretkonkurranse som gikk av stabelen i Tønsberg.  Cato tok fisken på Teie/Nøtterøy tidlig søndag formiddag.

Etter hva som forstås, fisket han samme sted i går, og ikke opplevd den store responsen.  I tillegg til fisken som ble veid inn til 1,792 kg og hadde en k-faktor på 1,06, tok han også en rundt kiloen samme sted.  Fisken tok på Vaskebjørn!

Her viser Cato frem fisken som sikret han en 3. plass, i årets sjøørretkonkurranse i Tønsberg.

Som skrevet i går, var også Kent Willy i samme området.  I dag tidlig la derfor også undertegnede, Pål Snorre og Lars «Malern» turen dit, sammen med Glenn Lorentzen som var kommet fra Lørenskog i helgen for å delta i konkurransen  Vi møtte Kent Willy og Tien som hadde startet tidlig på morgenen med sitt fiske.  Det ble tatt mye fisk innenfor ett lite område hvor vi fisket, men dessverre ingen av særlig størrelse.  Med gråvær, nedbør og nordavind, ble dagen litt ekstra «sur» og fiskeiveren var vel størst på dem som var påmeldt konkurransen – men noen hyggelige timer ble det!

Vinnerne av de tre klassene: Izabella Løvstad vant juniorklassen, og Alexander Løvstad og Knut-Martin Østbye vant de to seniorklassene og får reise til fantastiske Alaska.

Isfiske stod ikke på årets program – men kanskje noe arrangøren kan vurdere til neste år?

Glenn Lorentzen benyttet muligheten for å komme seg ut av det kalde vannet, da dette isflaket kom drivende.