Også i år, har vi benyttet foregående års inntekter fra salg av fiskekort, på fisk vi setter ut i Kringlevann.  Fisken i år kom litt senere enn hva vi hadde ønsket.  Men når vi ikke kan bestemme leveringsdato, men må tilpasse oss andre, blir det bare å vente tålmodig til vi får beskjed om å samle troppene.

Hans Martin stilte opp som alltid og sørget for kaffe kokt på bålet, før fisken ankom ca kl 1900.  Når fisken endelig kom, ble jobben gjort veldig raskt.  De fleste fiskene ble tatt med ett lite stykke ut på vannet og sluppet på litt forskjellige steder.  Noen ble satt ut fra land, da det var ønske om å få dem så raskt som mulig ut fra tanken de hadde vært i under transporten og ut i forhåpentligvis kjøligere og mer oksygenrikt vann.

Nå håper vi dette bidraget til litt ekstra fisk i vannet, gir litt ekstra fiskeglede.  Er du ikke medlem av klubben må du huske å løse fiskekort hvis du skal fiske i Kringlevann.

Skitt fiske!

Her følger litt bilder fra dagens utsetting

Knut har hentet fisk og er på vei til å sette dem ut i vannet. (Foto Arild A Pedersen)

Hans Martin og Bent, sleper fisk lenger ut for å slippe dem lenger unna land (Foto Arild A Pedersen)

Her bæres fisk ut til Kringlevann. (Foto Arild A Pedersen)