Årets første fisketur, bokstavelig for undertegnede, men også i klubbens regi.  Vi ble totalt sju stykker, som møttes i Larvik i ettermiddag.  De fleste var ute i veldig god tid og da det kun var Kristian vi savnet ble det raskt formidlet beskjed om at vi ville forflytte oss noen få hundre meter.

Områdene rundt Oterøya, innerst i Larviksfjorden, byr på flere spennende plasser å fiske, både med og uten vadere.  Mange fine svaberg og trange sund, med varierende dyp og forhold, gir muligheter for mange typer av fiske.   Vi slo oss til på Sukkersletta, som har ett opparbeidet parkområde med benker, bålplass og om sommeren utegriller utplassert.  Med medbrakt engangsgrill, pølser, brus og tilbehør sammen med kaffe, tok det ikke lang tid før første pølse kunne fortæres.

(Fotograf; Tor Aril Torve) Her sitter alle og nyter solstrålenes varme i solveggen.

Ofte er det med disse små turene, praten tar overhånd, kaffen skal drikkes, og tiden flyr raskt.  Det er fortsatt korte dager og sola gikk raskt ned mot horisonten.  Med syv fiskere på ett kanskje litt begrenset område, blir det raskt fisket over de områdene som er enklest å komme til.  Kristian tok en tur utom Slåpeholmen og fisket seg rundt denne og kunne rapportere kjenning med ett par fisker – det nærmeste fisk vi var i løpet av de 2-3 timene vi fikk tilbragt sammen, før solen forsvant ned over horisonten og utstyret ble pakket sammen.

Neste tur er onsdag om to uker, og da møtes vi på Ørastranda på Nøtterøy.  Du finner mer info om denne og kommende turer på vår facebookside og i kalenderen her på nettsiden.  Blir vi mer enn 10 personer neste tur?!