Først vil jeg informere, klubben har en meldingstjeneste.  Denne sendes ut via appen «Spond» som kan lastes ned fra spond.com.  De som ikke benytter appen kan motta meldingene fra styret, direkte på e-post.  Tjenesten er benyttet de siste årene – mottar du ikke slike meldinger, men ønsker dette, last ned appen eller kontakt nestleder med info om hvilken e-post du vil motta disse meldingene til.

Som overskriften sier, i mars skjer følgende i foreningen:
Hver fredag kveld:  Kastetrening i Vålehallen
Søndag 8. mars:  Fluebinding på Dalheim
Tirsdag 10. mars:  Påmeldingsfrist overnattingstur til Langgrunn
Onsdag 11. mars:  Klubbkveld på Dalheim – litt info om turer 2020
Onsdag 25. mars:  Sjøfiske/Ettermiddagstur til Tvillingbru/Holmestrand

Merk spesielt påmeldingsfristen for klubbturen til Langgrunn!  Det er viktig alle som ønsker og vil bli med, melder seg på innen fristen.  Dersom det blir for få påmeldte, må turen avlyses og vi er avhengig av gode forhold med utleiere – og må kunne varsle dem i god tid.  Fristene til de forskjellige turene er derfor viktig å bite seg merke i.  Se kalenderen her på hjemmesiden!

Vi nærmer oss også vår og sommer.  Vi avrunder inne møtene på Dalheim for denne vinteren, 11. mars.  25. mars blir sesongens første felles fisketur hvor vi møtes like nord for Holmestrand!

All informasjon om aktiviteter finner dere på nettsiden www.ramnessportsfiskere.org under menyen aktiviteter. I tillegg benyttes vår facebookside aktivt for å gi informasjon.