Når konkurranser skal gjennomføres, trengs det regler som kårer en verdig vinner. Styret har vedtatt ett regelverk for klubbmesterskap og «størst fisk»-konkurransen.  Dette regelverket er å finne under menyen «aktiviteter».  Du kan også klikke her for å komme  til reglene.

Vi diskuterte flere forskjellige metoder å kåre vinner på.  Vi var opptatt av at reglementet skal være enkelt og at konkurransene skal passe alle medlemmer.  Noen fisker «hardt», andre er mer «avslappet».  Vi har også vært opptatt av det ikke skal være nødvendig å slå i hjel all fisk under en konkurranse, men kunne dokumentere fiskens lengde for deretter å sette ut igjen fanget fisk, dersom en ønsker dette.  Vi håper dette reglementet vil passe alle medlemmer og vi ser frem til vi kan samles og fiske!

For dem som ikke kan vente til vi organiserer turer/samlinger gjennom foreningen, er det fullt mulig å legge en tur innom Kringlevann på egenhånd.  Isen har gått og det rapporteres om vakende fisk!  Ta også en hyggelig prat med andre som fisker der og informer gjerne om foreningen, samtidig som dere pent spør om de har løst fiskekort.  Følg bare myndighetenes råd og retningslinjer!