Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ramnessportsfiskere.org/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5733
Mye aktivitet på Kringlevann | Ramnes Sportsfiskere

På Facebook er det mange som er flinke til å legge ut bilder og noen ord, fra sine turer på Kringlevann.  Det er mange medlemmer som benytter seg av vannet, selv om det er tidlig på sesongen.  Styret ser også det selges bra med fiskekort, selv om det er registrert noen som har fisket uten å ha løst kort, eller er medlem av foreningen.

Det er tatt fisk på nærme kiloen hittil i år.  Flere på godt over halvkiloen, og mange på 3-5 hekto.    De gangene det har vært litt vaking, er det også blitt observert det er mye fin fisk som er oppe å viser seg!  De fleste fiskene som tas, settes heldigvis ut igjen, så vi håper å kunne ha ett morsomt fiske videre utover våren og sommeren.  Fiskeregler er å finne flere plasser rundt vannet, på mer enn ett språk.  Fiskekort kan enkelt løses med en SMS, eller med kreditkort på www.inatur.no.

Det er fint om alt som medbringes til vannet, også bringes med hjem.  Hvis søppelet er for tungt å ta med opp bakken på veien hjem, skal det legges i søppeldunken ved gapahuken.  Hold det ryddig og pent rundt hele vannet, og husk bålforbud!  Vi har hatt ett par episoder hvor det har vært tilløp til forsøk på festing i gapahuken, med blant annet høy musikk.  Dette er noe verken vi i foreningen eller andre som bor og ferdes i området, ønsker.

I tillegg til styret, er det også utpekt flere av foreningens medlemmer som vil kontrollere fisket som foregår.  Alle har fått utdelt nye bevis på at de er fiskeoppsyn på vegne av foreningen.  Vi håper likevel også dere andre som er medlemmer, slår av en prat med de som fisker ved vannet og oppfordrer dem til å løse kort.  Det er inntekter fra kortsalget som går til nye innkjøp av fisk som skal settes ut i vannet.  I tillegg er det ett stort ønske om at alle overholder bag limit på hva som kan tas med hjem, så vi alle kan ha ett morsomt fiske hele sommeren, og ikke bare en kort periode nå på våren.

Nye kort som fiskeoppsyn benytter fra og med i år. Ønsker du bistå med oppsyn, kontakt styret.

Mai nærmer seg med raske skritt, og førstkommende helg er langhelg.  Går du forbi hytta vår på vei ned til Kringlevann, stopp gjerne opp å spør om det er noe du kan hjelpe til med om du møter på Morten Strange.  Den skal ryddes og vaskes, så den kan benyttes til litt mer enn bare oppbevaring av garn og teiner, og det kan godt hende han ønsker litt hjelp!

Ønsker alle en god vår og forsommer!  Håper vi snart kan ses igjen i organisert klubbregi.  Har dere noen fine bilder og ord fra en eller flere fisketurer dere er på som ønskes delt, kan dette sendes til nestleder, som publiserer her på nettsiden.