Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ramnessportsfiskere.org/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5733
Koselig koie ved idyllisk ørretvann | Ramnes Sportsfiskere

Tekst og bilder:  Morten Strange, 3. mai 2020

Jon Terje Svalestad og undertegnede har tatt et røsk i klubbhytta på Kringlevann denne helga. Hytta har de siste årene kun blitt brukt til oppbevaring av ruser og garn som har blitt brukt til tynningsfiske i vannet. Når vi har hytta der, så bør den brukes.

Den har nå blitt ryddet, vasket og overnattet i 2 netter. Utedoen er også blitt testet flere ganger, og den fungerer helt utmerket. Andre fasiliteter er gassdrevet kokeplate, kulegrill og gassdrevet varmeovn. Det blir kjøpt inn batteri drevet ledlamper og noe annet småtteri som trengs. Skal legge ut noe maurkverk for å prøve å bli kvitt sukkermaurene i krokstørrelse#32 som kryper rundt ved kjøkkenbenken. Er også en plan om å sette inn en køyeseng etter hvert, vi sov på gulvet med over en meters avstand.

Det bør byttes noen kledningsbord rundt på ytterveggene etterfulgt med maling eller beis. Har også diskutert med noen styremedlemmer om å bygge på en liten bod til oppbevaring av tynningsfiske utstyret, årene til båten, ved til bruk i gapahuken og lignende saker. Det blir satt opp en dugnad på dette senere.

Skroll nedover, så ser du bilder fra helgens forvandling!