Først og fremst håper jeg alle i foreningen har hatt en fin og god sommer!  For mange har den vært annerledes, noe store deler av året har vært, men jeg håper det ikke har forhindret dere i å kunne fiske og nyte tiden med venner og familie.  Foreningen planlegger for en normal høst/vinter, med innendørsaktiviteter som fluekasting i Vålehallen og klubbkvelder med fluebinding og foredrag på Dalheim.

I skrivende stund, går påmeldingsfristen ut for høstens tur til Husfloen i Engerdal.  Hytta er nå full og vi kan dessverre ikke ta i mot flere påmeldinger.  Men ønsker du delta ved å booke eget sted å bo eller å campe, er du hjertelig velkommen til dette.  Thore og Ellen Forsstrøm har leid hytte på Snerta, hvor det er flere ledige hytter – om noen skulle ønske å bo der.

Om en uke, er det mange av foreningens medlemmer som møtes for å fiske i Renaelva.  Dette er også en tur hvor hver enkelt organiserer sin egen overnatting. Turen ble satt opp tidligere i sommer, som ett alternativ til de turene som måtte avlyses.  Du kan lese mer om turen her.

Onsdag 12. August, er første offisielle klubbtreff på Kringlevann.  Vi fortsetter med disse ettermiddag/kveldene på Kringlevann til og med siste Onsdag i September.

Søndag 13. September avvikles klubbmesterskapet i sjøfiske.  Mer informasjon om sted vil bli annonsert når det nærmer seg.  Sett av dagen!

Så snart vi har fått bekreftet datoer for bruk av Vålehallen og Dalheim, vil vi oppdatere informasjon om aktiviteter vi skal ha der gjennom vinteren!

Vil samtidig også takke gjengen som i sommer har gått oppsyn på Kringlevann!  Tror det at dere har vært synlige og kontrollert fiskekort, har vært med å bidra til ett bra kortsalg så langt i år!  Tusen takk!

(Bildet er fra Engeråa tidligere i sommer, hvor vi var en god gjeng fra foreningen som traff hverandre)