Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ramnessportsfiskere.org/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5733
Overnattingsturer 2021 | Ramnes Sportsfiskere

Som annonsert, ble kveldens medlemsmøte satt av til å diskutere overnattingsturer for neste år.  Slik situasjonen er i dag, vet vi lite om hvordan neste år blir, men vi håper ting normaliserer seg og vi kan gjennomføre turer slik vi ønsker.

Noen ting vil vi likevel allerede nå gjøre, for at turer kan gjennomføres på en sikker og trygg måte.  Vi vil unngå på de fleste turer å leie hytter der mange bor samlet under samme tak.  Vi vil i stor grad finne overnatting på campingplasser der vi kan innlosjere 2-3 personer pr. hytte og på den måten skape mindre «kohorter», men samtidig omgås sosialt og fiske i fellesskap slik vi pleier å gjøre på turene.  Foreløpig vil turene også planlegges uten felles middag.

Alle forslag som ble lagt frem, ble diskutert og styret vil om kort tid holde ett styremøte, der nærmere detaljer vil bli besluttet.  Turene og tidspunktene som ble bestemt er derfor å anse som foreløpige.  Så snart det er gjort endelige vedtak i styret, vil turene bli publisert med nærmere detaljer om egenandeler og overnattingssteder som vil bli benyttet, sammen med annen nødvendig informasjon om destinasjonene og påmelding.

Island – ukestur i mai. Turen vil bli å anse som en litt uoffisiell klubbtur.  Det er estimert med en pris på ca 6.000,- pr person dersom det er 4 deltakere.  Dette inkluderer flyreise, leie av bil, overnatting og fiskekort.  Her er Tor Aril Torve og Karl Thorbjørnsen ansvarlig for videre planlegging.

Uvdal – helgetur 11/6-13/6.  Fiske i Uvdalselva og omkringliggende områder.  Finnes flere campinger med hytteutleie i området.

Sømådalen og Tynset – ukestur 25/6-4/7.  Kan ses på to sammenhengende turer, der starten blir med utgangspunkt å bo på Sømådalen Camping, for deretter å forflytte seg over til Tynset i Østerdalen.  Her kan de som ønsker, være med på hele turen, eller deler av den.

Engerdal/Husfloen – langhelg 8/9-12/9.  Etter forslag og ønske, legges det også tur tilbake til «Garasjen» på Søndre Husfloen i September, for fiske etter harr.

Portør/Kragerø – helgetur 15/10-17/10.  Kombinert fiske- og fluebindetur.  Bosted vil bli Portør Hytteutleie.  Tidspunktet er normalt veldig bra for sjøørretfiske i områdene.

Hardangervidda – ikke fastsatt noe tidspunkt.  Dette vil bli en tur som vil bli arrangert litt «på sparket».  Tanken er å gi mulighet for vandring innover på Hardangervidda for dem som ønsker dette.  Samtidig med ett utgangspunkt for turen ett sted som også egner seg for å overnatte dersom en ikke vil være med å campe/gå.  For noen en «fottur» med fiskestang og camping i friluft, for andre en litt mer ordinær tur med overnatting på hytte.  Med mange forbehold, er kanskje August en måned som kan bli aktuell for en slik tur.

Dette var i veldig korte trekk slik dagens medlemsmøte ønsker styret skal gjennomføre overnattingsturer i 2021.  Styret vil som nevnt innledningsvis, ta endelig beslutning på dette i løpet av kort tid og da komme med mer informasjon.