Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ramnessportsfiskere.org/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5733
Vi gjenopptar planlagt aktivitet | Ramnes Sportsfiskere

Styret har i dag avholdt ett styremøte.  Der ble det besluttet vi gjenopptar all planlagt aktivitet, så lenge det kan gjennomføres innenfor de regler og anbefalinger både nasjonale og lokale myndigheter gir.

Første kastetrening i Vålehallen blir førstkommende fredag fra kl 19:00.
Onsdag 25.11, om en uke, kommer Ole Martin Gilbu til Dalheim for å holde foredrag – vi møtes da i storsalen.  Dørene åpner kl 17:00 og foredraget starter kl 18:00.  Deretter vil vi følge fastsatt kalender for aktiviteter, som er publisert på Facebook og her på vår hjemmeside.

Julebord 16. desember, planlegger vi fortsatt å gjennomføre som tenkt.  Det vi MÅ be om, er snarest mulig påmelding fra dere som vil delta.  Se kalenderen, hvor det ligger informasjon om påmelding og hvordan denne gjøres.  Det er maks 20 personer som kan delta.  Blir det færre enn 10 personer som melder seg på, avlyser vi julebordet.  Mer informasjon og en påmeldingsfrist, vil komme på Facebook!

Det er viktig deltakere på våre aktiviteter følger de råd/regler som gjelder og ikke deltar hvis de er syke.  På hvert arrangement vil det også være en ansvarlig til stede, som vil kunne gi ytterligere informasjon om hvordan hvert enkelt arrangement skal kunne gjennomføres.  Styret har utarbeidet en tiltaksplan som gjelder kastetreningen i Vålehallen, som kan leses her.

Overnattingsturer 2021. Videre har vi fastsatt egenandeler overnattingsturene i 2021.  Det vil i løpet av kort tid bli oppdatert informasjon om egenandeler, hvor vi skal bo og annen relevant informasjon under menyen «aktiviteter» og «overnattingsturer» her på hjemmesiden, i tillegg til på Facebook.  Når det gjelder turen til Island er det særdeles viktig alle som seriøst ønsker å prøve å bli med, tar kontakt med Tor Aril Torve for å vise interesse, da dette er en tur som vil bli planlagt i samarbeid med deltakerne.  Fottur innover Hardangervidda blir ikke organisert av styret, men tas på sparket av den/de som måtte ønske det i løpet av sommeren.  Generelt er det viktig dere som skal delta på overnattingsturer i 2021, gjør deres beste for å melde dere på i god tid før fristene.  Av smittevernhensyn er det store muligheter for å ikke kunne motta noen påmeldinger etter fristen er gått ut.

Vi ser frem til å kunne åpne dørene i Vålehallen og på Dalheim!  Husk også vår oppfordring i forbindelse med disse aktivitetene, å aktivt benytte facebook-arrangementene for å registrere du kommer!