Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ramnessportsfiskere.org/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5733
Blefjell, 12.-14. juni 2020 | Ramnes Sportsfiskere

Blefjell, 12.-14. juni 2020

Styret følger fortløpende med på de råd som gis av myndighetene.  Foreløpig håper vi turen kan gjennomføres, hvis det er medlemmer som ønsker å reise og myndighetene fortsatt ikke forbyr eller fraråder organisert aktivitet av denne type.

I mellomtiden håper vi dere som ønsker å reise, melder dere på!  Blir turen avlyst vil dere få tilbakebetalt egenandelen.  Det samme også om DU skulle ombestemme deg!  Det viktigste er vi får en indikasjon på hvor mange som ønsker å delta på turen!  Vi vet mer i begynnelsen av mai og tar en endelig avgjørelse da.  

Dette er overnattingstur for betalende medlemmer i Ramnes Sportsfiskere.  Blefjell/Fagerfjell, ett kjent område for mange i klubben.  I år skal vi tilbake!

Påmeldingsfrist: 10. mai 2020
Pris: 350,- pr. person. Betales til konto 1638.26.92881 innen påmeldingsfristen og merkes «Blefjell 2020+navn»

Innsjekk hytta fredag ettermiddag ca kl 17
Utsjekk søndag «utpå dagen».

Hytta som leies ligger ved Djupevatn og har tilgang til båt og kano.  Det er kort avstand til Bjørvatnet og Eksund.

Oppdatering 10.mars;  Hytta har ikke vannklosett, men tørrklosett.  Det er kanskje litt enklere standard enn hva vi ofte har leid, men vi håper det ikke stopper medlemmer fra å melde dere på turen.

Hytta som er leid finner du info om her.

Påmeldingsavgiften inkluderer felles middag lørdag som fortrinnsvis vil bli bestilt på sted i nærheten, hvor det er mulig å komme til «dekket bord».

Husk å ta med sengetøy eller sovepose, nødvendig mat/drikke til andre måltidene og det du ellers har behov for til en slik tur.
Ønsker du delta kun lørdag, betaler du 150,- som inkluderer middag. Påmelding på samme måte.

Oppfordrer alle som vil delta på turen, å melde seg på i god tid!  Når påmeldingsfristen er gått ut, vil styret dersom det er få påmeldte, ta en evaluering om turen skal avvikles eller ikke.  Dersom styret ser turen må avlyses, vil egenandelen som er innbetalt tilbakebetales.