Langgrunn – Avlyst!

Som alle sikkert har forståelse for, så blir denne turen avlyst!  

Dette er overnattingstur for betalende medlemmer i Ramnes Sportsfiskere.

Kombinert fluebinding og fisketur for klubbens medlemmer.  Vi leier Kystledhytten på Langgrunn i Horten fra fredag til søndag.  Samme helgen går Sjøørretkonkurransen i Vestfold av stabelen!  Turen bør absolutt også være av interesse for de i klubben som vil delta på denne konkurransen!  

Turen har vært ett fast innslag i flere år, men i fjor ble hytta renovert/pusset opp og ikke tilgjengelig.  Nå skal vi tilbake. Turen har i utgangspunktet vært en fluebinde-tur/samling, men det blir også tid til fiske.  Hytta ligger kun noen få skritt fra fine fiskeområder.

Påmeldingsfrist: 10. mars 2020 og påmelding er bindende!

Pris: 500,- pr. person. Betales til konto 1638.26.92881 innen påmeldingsfristen og merkes «Langgrunn 2020+navn»
Innsjekk hytta fredag ettermiddag og tidspunkt for dette vil vi informere om nærmere, men ca 16-17 tiden vil vi nok kunne åpne dørene.  Utsjekk på søndagen.
Påmeldingsavgiften inkluderer felles middag lørdag.  Middagen lages i felleskap og hjelp på kjøkkenet må påregnes.
Husk å ta med sengetøy eller sovepose, nødvendig mat/drikke til andre måltidene og det du ellers har behov for til en slik tur.

Ønsker du delta kun lørdag, betaler du 150,- som inkluderer middag. Påmelding på samme måte.

Adresse: Langgrunnveien 29, Horten
Parkering:  Se lenk til informasjon om hytta lenger ned.

Hytta har 18 sengeplasser.  Det kan ikke forventes enerom. Sengeplasser fordeles ved ankomst.  Vi leier hytta av Oslofjordens Friluftsråd og du kan les mer om den på deres sider her.