Tisleia 16.-18. August 2019

Midten av August, kan være en flott tid på Golsfjellet.  Dagene er fortsatt lange, med soloppgang ca 05:30 og solnedgang ca 21:30, med muligheter for mye fiske i løpet av en helgetur.

Målet med turen, er fiske i Tisleia.  Men i tillegg til denne elva som er ca 16 km og renner mellom Tisleiefjorden og Ølsjøen, finnes det en rekke andre muligheter dersom det er ønskelig å bevege seg litt innover fjellet eller ned mot Hallingdalen eller Numedalen.  Tisleia har mye fin ørret og er kjent som en elv som kan gi en eller flere fine overraskelser når det gjelder stor fisk!  Det er ikke bare å «plukke» med seg fisk, men det er ingen sjeldenhet å oppleve det tas fisk på godt over 1 kilo – og gjerne også opp mot 2!  Det er store områder av elva som er fine for fluefiske.  Det finnes to rene fluefiske-soner som utgjør ca 2 kilometer av elva.
Du kan lese mer om fiske i Tisleia på www.tisleia.net – der du finner informasjon om fiskekort, fiskeregler, fluesonene m.m.

Praktisk informasjon om turen:
Vi har reservert 5 campinghytter på Bjørkestølen Camping som ligger i den nedre delen av Tisleia.
Kartlenk til campingen finner du her
Vi kan sjekke inn fredag ettermiddag og må sjekke ut av hyttene søndag formiddag.  Rengjøring av hyttene må de som disponerer dem selv stå for. Det kan også avtales sluttrengjøring direkte med campingplassen ved innsjekk og dette betales da av de enkelte deltakerne selv.
Turen er for de som har gyldig og betalt medlemskap i Ramnes sportsfiskere.

Påmelding:
Bindende påmelding må gjøres senest 1. juli 2019!
Dette gjøres ved å betale egenandelen for turen, kr 650,- pr. person, til klubbens konto 1638.26.92881 – HUSK å merke innbetalingen med navn og «Tisleia 2019».
For de som vil delta på turen, men medbringer egen bobil eller campingvogn, se litt lenger ned!

Påmeldingsavgiften inkluderer felles middag lørdag kveld!  Campingen har ett stort fellesområde med grill, hvor man sitter under tak – vi tar derfor mål for å tilby grillmat.  Alternativt vil det bli felles bespisning i campingens kafe.  Dette avgjøres i fellesskap av de påmeldte i forkant av turen.

Fiskekort:
Fiskekort kan kjøpes på nett her, eller på de fleste campingplassene på Golsfjellet, samt Joker-butikken som ligger like ved Bjørkestølen Camping.  NB:  Tisleia elveeierlag, selger fiskekort for stort sett hele elva, bortsett fra øverste sydlige delen av kanalen mot Tisleidammen hvor det er Golsfjellet Fiskeforening som selger kort.  Kjøper du kort ved ankomst på ett av utsalgsstedene – anbefales å kjøpe Tisleia elveeierlag sitt kort for å få tilgang til mest mulig av elven.  Du velger selv om du vil inkludere fluesonene eller ikke.

Hyttene/Campingplassen:
Hyttene har enkel standard, en typisk campinghytte.  De har køyeseng og sofa, bord, stol, kjøkkenkrok.  Felles sanitæranlegg på campingen.  Vi beregner 2, maks 3 personer pr. hytte.  Det må medbringes sengetøy.  Campingen tilbyr gratis trådløst internett, har Kiosk og Kafe med øl- og vinservering.  Dagligvareforretning i kort avstand fra campingplassen.

Bobiler/Campingvogner:
De som ønsker benytte egen bobil eller campingvogn under oppholdet, må kontakte campingen for å reservere plass.  Disse betaler for oppholdet selv, direkte til campingen.  Har du med egen campingvogn eller bobil, er påmeldingen (middag lørdag) kr. 150,- som betales på samme måte som over, men merk da betalingen med navn + «middag Tisleia 2019».

Oppfordrer alle som vil delta på turen, å melde seg på i god tid!  Når påmeldingsfristen er gått ut, vil styret dersom det er få påmeldte, ta en evaluering om turen skal avvikles eller ikke.  Dersom styret ser turen må avlyses, vil egenandelen som er innbetalt tilbakebetales.