Tokkeåi/Dalen 6.-8. September

Tokkeåi er kjent for sin stamme med stor-ørret.  Den er ikke lett å fange, men mulighetene er der.  I fjor hadde vi en klubbtur dit, og du kan lese om den her.

Vi møtes på Buøy Camping på Dalen i Telemark, fredag ettermiddag.  Der har vi reservert hytte med seks sengeplasser.  Blir det stor interesse for turen, booker vi ekstra hytta om dette blir nødvendig.

For de som ønsker benytte bobil/campingvogn, ta kontakt med campingplassen på egenhånd.  De har noen begrensninger mtp størrelse på bobiler de ønsker på plassen.

Campingplassen ligger i nedre del av elven og det er kun en kort spasertur til lettfiskede plasser.  Er vi heldige, så møter vi kanskje noen av de lokale fiskerne som er aktive i arbeidet i elven – de deler erfaringsmessig fin informasjon med oss tilreisende.

Lørdag kveld blir det felles bespisning.  Her er muligheten å bestille mat lokalt.  Alternativt må noen av deltakerne ta jobben med å tilberede mat under turen.  Dette blir de som deltar på turen enig om på forhånd.  Kjøkkentjeneste må påregnes.

Påmeldingsfrist: 5. August 2019 og påmelding er bindende!  

Pris: 750,- pr. person. Betales til konto 1638.26.92881 innen påmeldingsfristen og merkes «Tokkeåi 2019+navn»
Innsjekk hytta fredag ettermiddag og tidspunkt for dette vil vi informere om nærmere, men ca 17 tiden vil vi nok kunne åpne dørene.  Utsjekk på søndagen.
Påmeldingsavgiften inkluderer felles middag lørdag.  Middagen lages i felleskap og hjelp på kjøkkenet må påregnes.
Husk å ta med sengetøy eller sovepose, nødvendig mat/drikke til andre måltidene og det du ellers har behov for til en slik tur.
Ønsker du kun delta på fellesmiddagen, betaler du kr. 150,- innen påmeldingsfristen, på samme måte som nevnt over. Merk innbetalingen med «Middag Tokkeåi 2019+navn»

Fiskekort kan kjøpes på inatur her, eller på campingplassen ved ankomst.

Adresse:  Buøy Camping, Buøyvegen 24, 3880 Dalen

Ønsker du å lese om hva som er gjort og gjøres i elven, se gjerne denne nettsiden.