17. 18. og 19. juni var satt av til Hallingdalsturen, og dette var en tur flere hadde sett frem til og gledet seg til. Vi hadde med folk som er rimelig godt kjent i elva, og som helt sikkert ville finne fisk av fin kvalitet og størrelse. Så er det dette med været da. Ingen rår over værgudene og disse skulle komme til å spille deltagerne ett pek.
 
Vannstanden var helt normal på fredagen da fiskesugne deltagere ankom Engene Camping. Lørdag morgen våkner man så til regnets trommeslag på hyttetaket. Hadde gledet oss til bra fiske, men elva steg 1 meter bare på  formiddagen, og fortsatte å stige utover dagen. Det sier seg selv at fisket ble preget av dette. 

Karl på «brekket» ovenfor Nesbyen

Dette resulterte i at de større fiskene sluttet å vake. Skulle man vade ut til de vanlige plassene ble dette nesten med livet som innsats. Vi fikk dermed stort sett bare småfisk på denne turen. Kristian S og Karl brukte noe tid på undervannsfotografering av fangede fisk og ett av mange bilder ser du ovenfor. En stor takk til Kristian S for innsatsen med kamera og til alle deltagerne på turen. Med en slik gjeng blir alltid turene sosiale og veldig koselige.
 
Nettsiden på sin side vil få takke Karl for bilder og tekst.