Søndag 9. oktober gikk til Mølen utenfor Helgeroa, og inngikk i klubbmesterskapet for 2011. Nå var ikke værmeldingen av det beste slaget denne søndagen, men fra morgenen av var det slett ikke værst der ute i havgapet.

her måtte man smi mens jernet var varmt. Ifølge yr.no skulle nemlig været endre seg radikalt fra ca. kl. 12:00, så det var bare å rigge utstyret så fort som mulig. Etter en god kopp kaffe og litt kjeks bar det ut i vannet med de ivrige fiskerne. Vi føler nesten trang til å benytte oss av en tidligere frase om at dette var fisketur for den harde kjernen av den harde kjernen i klubben.
 
Når sant skal sies vet vi at det var mange av «de faste» som ikke kunne delta denne søndagen. Og det var ikke bare været som var årsaken.
Vi fikk ca. to og en halv time med sånn brukbart fiskevær, selv om vinden røsket rimelig godt i bakslengen så gikk det egentlig greit. Siden det var skikkelig medvind så ble det laaaaange kast. Fisk ble det også. Mener vi fikk 7 sjøørreter tilsammen, mistet vel 3 – 4 stykker og hadde flere som nappet i flua.
Da regnet også startet med å piske vannflaten skjønte vi at her måtte også vi kaste inn håndkledet. På slutten ble det nesten ekstremfiske, men vi hadde fått fin ørret og satt den pent ut igjen for den var jo ikke akkurat av det største slaget. De mistet vi…