Da er cup-turene over for i år. Den siste turen gikk som sagt til Sandebukta med oppmøtested på Statoilstasjonen i Kopstadkrysset kl. 09:00 søndag den 30. september. Oppmøtet kunne ha vært mye bedre, men det var fire medlemmer som ønsket å delta. Været viste seg fra sin beste side denne søndagen. Til å begynne med var det til og med helt vindstille og sola skinte fra en skyfri himmel. Etter hvert tok vinden seg opp og på slutten av turen sjøa det ganske bra.
Så var det fiskebettet da……. ikke det beste denne dagen kan vi fastslå ut fra rapporten vi fikk tilsendt. Daniel mista en liten ørret. Den eneste som fikk tellende «cupfisk» var Tor Aril. Det var en del båter utpå uten at det ble registrert jubelsener fra den kanten heller.
Mye kaffe og hygge ble det som vanlig tid til, og etter vår mening er det minst «halve turen».
Ser frem til nye turer i 2013.
Skitt fiske!!