23.-26. mai 2013
Selv om værmeldingen ikke var den beste så deltok 11 medlemmer på denne turen, som etterhvert har blitt en tradisjon for klubben. Nå skulle det vise seg at værmeldingen ikke var til å stole på. Regn- og tordenværet som var meldt kom aldri og vi hadde faktisk veldig bra vær hele helgen.
Noen kom allerede på torsdagen og fikk fisket litt også denne første kvelden. Hyttene som vi hadde leid på Høkensås Semesterby viste seg å være av god standard. Her var det 2 soverom, greit kjøkken relativt stor stue og romslig dusj og wc-rom. Uteplass med utemøbler var det også, så deltakerne manglet ingenting, heller ikke matveien når Roy fikk bruke kjøkkenet.
Bellygjengen var ute på Nordvatnet flere ganger i løpet av disse dagene og fangsten ble faktisk veldig bra. Mener å huske at alle fikk fisk, noen fler enn andre, men slik er det jo ofte.
Her er det Karl som er i ferd med å håve fisk.
En av bellyene stilte faktisk i «veteranklassen». Her ser du ett eks. fra det glade åttitall.
Knut var en av dem som fikk fisk. Dette eksemplaret fikk friheten tilbake og vokser fremdeles i Nordvattnet.
Måtte bare ha med et bilde av denne kubben på 1,9 kilo. Den var farlig sprek og lot fiskeren få se backingen frese ut gjennom stangringene……
Her ser du noen av bellygjengen før båtene ble sjøsatt.
Her er det Terje, Knut og Jan som forbereder varm lunch.
Christian var nok en gang blant dem som landet fin ørret.
Tror at dette var en tur som deltagerne vil huske med glede. Jeg vet at de fleste allerede ser frem til neste Høkensåstur i 2014. I mellomtiden, d.v.s. til vinteren, får vi forberede oss med blant annet å ha en bindekveld med Høkensåsfluer. Det var nemlig slik at noen spesielle fluer fisket langt bedre enn andre. Så her kan vi dele på kunnskapen og erfaringen fra denne og tidligere turer. På den måten vil fangsten kanskje bli enda jevnere fordelt.
Takk for en flott tur!
Mvh aap