9 medlemmer tok det rette valget og deltok på fiisketuren til Femundselva helgen 13. 14. og 15. september. Det var et lurt valg, ingen av oss var det minste i tvil. For en plass, for ei hytte, for ei elv, for et vær vi fikk på turen. Gutta fiska, fikk fisk, sola skinte og kvikksølvet i gradestokken danset rundt 20 grader. Det var kun utpå søndagen at væromslaget kom. Tunge mørke skyer, mye vind og synkende temperatur. Men hva gjorde vel det; dette var jo dagen da de fleste skulle reise hjem etter ett par fantastiske fiskedager.
Hytta var en drøm. Stor stue med peisovn og stor krystallklar flatskjerm. Stort velutstyrt kjøkken med langbord og god plass til oss alle rundt bordet. Husker vi ikke feil så var det 4 romslige soverom hvorav 2 hadde dobbelseng. Stort bad med dusjkabinett og WC. Gangen var også stor og rommet det meste av vadeutstyret ++
Beliggenheten var det heller ikke noe å si på. Elva var bare 50 meter unna. Her kunne du sitte utenfor og titte på fiskevak.
Ørret ble også fanget. Denne var nok så vidt kommet ut av barnehagen, men for en kondisjon.
Inntrykkene fra denne turen er mange og positive. Det som kanskje var det beste med valget av fiskeplass denne gangen var vel at alle deltakerne fikk fisk og at alle tydeligvis stortrivdes i elva. Undertegnede har lang fartstid i området og stortrives i disse omgivelsene. Både her og litt lengre nedover i elva. Der heter den Trysilelva, og kan servere mange flotte fiskeplasser der også.
Men det var altså på Husfloen vi var og jeg er sikker på at alle sammen ser frem til at neste års harrtur blir lagt nettopp hit.
Takk for en flott tur!!!
aap

Som du ser var det god plass rundt kjøkkenbordet. Dette er fra fellesmiddagen på lørdagskvelden.

Disse to bildene tok Karl på nedsiden av Husfloen. Her går det flott fisk og venter på den rette flua

Disse to bildene tok Karl på nedsiden av Husfloen. Her går det flott fisk og venter på den rette flua

Denne harren som Narve plukket opp var slettes ikke værst, men ikke hans største på turen.

Vi falt for dette kveldsbildet utover elva. Titter du nøye nok kan du se fiskevak.

Hytta var en drøm. Stor stue med peisovn og stor krystallklar flatskjerm. Stort velutstyrt kjøkken med langbord og god plass til oss alle rundt bordet. Husker vi ikke feil så var det 4 romslige soverom hvorav 2 hadde dobbelseng. Stort bad med dusjkabinett og WC. Gangen var også stor og rommet det meste av vadeutstyret ++

Her kommer Thore ruslende etter endel kast i elva. Denne gangen uten fisk, men Jan har vist vært borti noe stort, i alle fall ut fra hva han viser med hendene……. Dog ser det ut til at Christian virker litt tvilende til hva han hører.