Mange medlemmer hadde funnet veien hit denne dagen. Nå viste det seg at dugnadsdeltagerne fikk vesentelig mindre å gjøre enn antatt. Fredagen før var det andre medlemmer som hadde ryddet rundt hytta og gapahuken. Lørdagsgjengen konsentrerte seg derfore opm stien rundt vannet og fiskeplassene. Vi fikk også lagt på mange sekker med jord oppå torvtaket på gapahuken. Blir sikkert flott når det blir grønt oppå.

Det var nok utsetting av fisk disse gutta hadde ventet på. Her er det så det lyser av forventning og spenningen er nesten til å kunne ta og føle på.

 

Fisken, som vi satte ut denne lørdagen, kom fra oppdrettsanlegg på Geilo i Hallingdal og den hadde en fin kvalitet. Flotte farger og fin kondisjonsfaktor. Det tok ikke lang tid før noen eksemplarer var oppe i vannflata og viste seg, men de fleste forsvant ned i dypet med en gang. Blir nok mange som får en fin opplevelse med fiskestanga senere denne sesongen og vi sier bare SKITT FISKE til alle som vil prøve seg.
Sist år ble det mulig å kjøpe fiskekort med mobilen. Informative plakater er satt opp ved vannet og ordningen har fungert veldig bra.
           
Her ryddes det for å gi bedre plass til bakslengen
           
            
Flere fiskeplasser gi bedre muligheter.  Her er det ryddet for sesongen.
           
Beveren har også ryddet.  Og taket på gapahuken må også ordnes – en dag er det gress her.