Lørdag 9. mai var det dugnad med «familiedag» og fiskeutsett sen ettermiddag som et naturlig høydepunkt. Til dugnaden hadde vi kjøpt inn impregnerte materialer til ny gangvei fra veien og bort til gapahuken. Og resultatet ble imponerende. Nå ble vi ikke ferdige helt frem, men det som ble lagt ble virkelig bra. Faktisk så bra at når vi blir helt ferdige vil antagelig rullestolbrukere også kunne komme helt frem til fiskebrygga.
Vi fikk også ryddet veldig bra i området rundt gapahuken. Det ble tilslutt en diger haug med kvist som ikke lenger står iveien for fiskere.
Vi hadde kjøpt inn det vi trodde var godt med pølser og ditto tilbehør, men etterhvert ble det klart at vi måtte i butikken for påfyll. Det vil igjen si at det kom langt flere pølsesultne deltagere enn vi forutså. Kjempehyggelig !!!
Høydepunktet var nok da de minste fikk utlevert håver som de skulle bære fisken i fra «fiskebilen» og ned til vannet. Her var det mange ivrige ansikter å se. Eneste som ikke var positivt denne fantastiske lørdagen her på Kringlevann var at det satte i med å regne akkurat rett før vi skulle sette ut fisken. Så det ble nok noen våte kropper etter hvert, men smilet satt der allikevel.

Vi bare måtte forevige denne denne ivrige sportsfiskeren og hans fangst. Disse ørretene ble fanget før nye ble satt ut i vannet og er således fisk fra tidligere utsettinger.

Vil lar disse bildene tale for innsatsen som ble lagt ned denne dagen.