Blefjellturen, som ble avviklet helgen 18. til 21. juni, samlet 9 fiskeentusiaster som lenge hadde sett frem til denne nå så tradisjonsrike turen. Målet denne gang var som tidligere nordre Blefjell. Vi hadde leid samme hytta som tidligere år, og den er romslig med gode fasiliteter. Her er det greit å være.
Turen startet den 18. juni og ble avsluttet den 21. juni. På torsdag møtte fire medlemmer opp. Vi installerte oss på hytta, og dro rett opp i kanalen. Været var vekslende, med sol, regn og vind. Det var litt vaking, men ikke som det var før om åra på denne tiden. Jan Hansen var den første som landet fisk. Ble vel et par på han. Største fisk veide ca. 700 gr. Undertegnende tok en på samme vekt.
På fredag og lørdag kom resten av gjengen, så vi var 10 medlemmer som møtte opp denne helgen. Egil og Erik tok seg en tur opp til Langekjenn for å prøve der oppe. Det var et riktig valg. Når de kom ned på kvelden hadde de med seg 3 ørreter på rundt kiloen. Dette vannet ligger på rundt 900 meter, og snøen lå bare 40 meter fra vannet. Det var et greit varierende vær, så alle storkoste seg, og de aller fleste fikk fisk. Takk for nok en hyggelig tur.
Hilsen Thore.
 
Gode bilder forteller ofte mer en ord. Nyt bildene under……..ikke vanskelig å se at dette var en vellykket tur på alle måter.
 
Var du ikke med iår, da får du kanskje muligheten i 2016.