På grunn av misforståelse vedr. bestilling av hytta på Husfloen måtte tidspunktet for turen endres. Dette medførte at flere medlemmer ikke kunne delta og antallet ble derfor redusert til kun 5 deltagere denne høsten. MEN disse hadde en superfin tur med mye god mat med dertil hørende drikke samt et godt fiske i flott natur.

Her er det Thore som prøver seg på nedsiden av Andvika.

 
Det var Knut, Reidun og Thore som kom først. Allerede på tirsdag 23.august låste de opp hyttedøra og innstallerte seg i Husflohytta. Ikke lenge etter var de på plass i elva for å teste fisket som ifølge Thore var litt treigt i oppstarten.
 
På torsdagen kom Bent og på fredagskvelden var også Øyvind på plass. Narve og kompisen Tore hadde vært i området en stund også. For noen var dette jomfruturen til Husfloen, men skal vi tro hva som ble sagt så blir det flere turer tii Femundselva. Elva er som skapt for vadende fiskere. Stort sett er det fin og fast bunn med småsteiner der man vader så her er det sikkert for de fleste bein.

Dette er tatt rett ovenfor Husfloen og viser hvor flott denne elva er…….

Dette motivet er fra Andvika og nedover elva.

 
Thore melder om at fisket ved Andvika ikke sto til forventningene. Her har vi tidligere år fanget stor fin harr, men altså ikke iår. Det ble fanget mye harr her i år også , men kun småfisk. Derimot ble det tatt fin fisk mellom øyene og Husfloen. Her var det at Reidun tok turens største. Vekta på den har vi ikke, men det var en flott fisk avslutter Thore.

Denne ble med Bent hjem

 

Fellesmiddagen på lørdagskvelden er alltid et høydepunkt på turene våre. Denne gangen var det Reidun og Thore som sto for kokkeleringen.

Da Thore skulle ta seg en velfortjent pust i bakken og en kaffekopp viste det seg at rasteplassen allerede var okkupert……..!

 

Reidun, rett ovenfor Husfloen