Turen til Husfloen har blitt tradisjon de siste åra etter at vi droppet Koppang i Østerdalen som fast reisested for harrturen på høsten. Turen i år ble avviklet i første halvdel av september. Været var denne gangen ikke helt på vår siden. For å oppnå godt harrfiske på høsten trengs solskinn og varme solstråler som stikker ned i vannet og trigger harren. I år var det ikke mye av det, og det var jo synd. Allikevel ble det fanget godt med harr. Ingen spesielt store, men fisk godt over halvkiloen ble registrert i håven til flere av deltagerne.

Vi var fem personer som bodde på hytta vi vanligvis leier, ett par stykker leide seg inn ca 3 km lenger opp elve på Snerta og i tillegg var det flere som kom med bobiler og campet rett i nærheten av hytta.  Området er populært blant klubbens medlemmer, på tross av noen timers reisevei.

 
Denne turen representerer avslutningen på helgeturene våre for i år. Alltid litt vemodig, men når vi kan se tilbake på mange fine turer med gode fiskeminner så går dagene kanskje fortere frem til neste års turer.

Bobilene var parkert helt nede ved elva. Rett på nedsiden var det flotte fiskeplasser som holdt fin harr. Her var det blant annet Thore fikk en av sine på turen.

 
Tror jeg har alle som deltok med meg når jeg påstår at denne turen var nok engang en super avslutning på sesongen. Hyggelig samvær med fiskevenner er alltid positivt. Fellesmiddagen på lørdagskvelden var vel høydepunktet. Nydelig god mat med deilige grønnsaker og godt drikke til blir aldri feil. Tusen takk til kokkene Reidun og Thore for et velsmakende måltid!

Reidun med en av mange harr hun tok under turen

Bent viser stolt frem en fin harr

En liten «pust i bakken» er tillatt. Litt artig å sitte sånn å filosofere mens man venter på vak.

Reidun smiler når det i løpet av kort tid er tatt flere harr

Tore ruslet bedagelig ned til elva på nedsiden av bobilene og det gikk ikke lenge før han hadde fast fisk. Ikke av de største, men moro er det lell.

Thore lander en av mange harr under turen. De virkelig store uteble

Thore gir seg ikke før han har flere fisk i hånden

Her er det Arild som er knipset i et konsentrert øyeblikk.
Denne fiskeplassen er litt lengre nedover i Trysilelva ovenfor Innbygda i Trysil.

Reidun var aktiv på turen. Hun var ikke bare en fare for harren. Hun var også aktiv ved bindestikka. Er jo alltids noen nye mønstre som må prøves ut……

 

Øyvind i aksjon

 

yeess

 

Fra fellesmiddagen lørdag

Fra fellesmiddagen lørdag

 

Dette synet møtte oss når vi kom til Andvika siste gangen. Noen har tydeligvis ikke skjønt forskjellen på bålplass og søppelplass. Her var det bare å finne frem en bærepose og rydde opp………så når vi dro var det ryddig og pent.
Trist….ikke annet å si!

 

Og utsikten fra hytta var fremdeles like fin…..!

 

Litt dårlig lys for kameraet slik det var innstillt akkurat der og da. Men ikke vanskelig å se at gutta har det trivelig i stua på Husflohytta.