Fredag formiddag var de fleste på plass i Uvdal. Ernst, Christian, Tor Aril og Øyvind bodde på camp Uvdal, mens Truls og Per Øyvind med følge hadde ordnet egen overnatting.

(Tekst: Øyvind Solstad. Bilder Øyvind, Tor Aril og Karl)  Flere hadde kontakt med fisk første kvelden, og Truls fikk sin første elvefisk på tørrflue. Per Øyvind hadde også en god periode fredag kveld, med pannefisk på land og kontakt med større fisk. Lørdag blåste det voldsomt, men Tor Aril og Karl hadde funnet en kulp med vakende stor fisk.

Høydepunktet var Tor Aril sin smellfeite ørret på 1,5 kg, også Karl fikk en meget vakker ørret i samme kulp.Resten av følget trasket elva opp og ned uten å se særlig med fisk denne dagen. Camp Uvdal serverte utmerket pizza, så da ble det en felles middag på denne turen også. Godt drikke, og fotball på tv ga oss en virkelig trivelig lørdagskveld.

Tor Aril med turens største fisk. Flott ørret på 1,5 kg.

Søndag fikk vi de beste forholdene, med klekking av flere typer insekter og vakende fisk. Fisken var kresen, og flere fluebytter måtte til. Christian fikk en aldeles nydelig rødprikket ørret på akkurat en kilo, på en bitteliten døgnflueimitasjon. På samme strekket fikk Øyvind også en pen fisk, på samme flue. Karl og Tor Aril fikk også fisk, på samme sted som dagen før. Ernst gjorde et godt taktisk valg, og svingte opp til  Blefjell for å avslutte helgen der. Der ble det 3 pene ørret, og Ernst meldte om mye aktivitet i de timene han prøvde der.

Øyvind leter opp fisken

Alt i alt ble det en herlig start på klubbtursesongen for hele gjengen, med stangbøy langs en utrolig vakker elv. Flere er innstilt på å tilbake dit for å bli endra bedre kjent med Uvdalselva. Tusen takk for turen!