Lørdag 26. juni, møttes vi i Engerdalen, som var første del av ukesturen i klubbregi denne sommeren.  I forkant var det rapportert hyppig fra distriktet og forventningene om at vi kunne oppleve bra fiske var absolutt til stede.

På tross av litt småproblemer med bookingen, fikk vi 3 hytter med ok standard på Sømådalen Camping.  Vi var 9 påmeldte som lå i hyttene, og 2 som valgte å bo i bobil/bil på campingen den første natten sammen med oss.  Campingen ligger nord i Engerdalen og med kort vei til Hola i Tolga, og Tufsa i Røros.  Sistnevnte elv, ble det så vidt jeg vet ikke fisket i, da de som tok en liten rekognoseringstur mente den ble for liten.  
Litt bilder fra første del av turen.  Takk for bidrag!  Klikk på bildene for større versjon.

Onsdag 30. juni, forflyttet vi oss videre til Trysil, hvor Ernst også ble med på resten av turen.  Med Glomma rett utenfor campingen, var det muligheter for kortreist fiske for dem som ønsket dette.  Øyvind og Veysel var raskt i nærområdene og kunne fortelle de hadde morsomt fiske.

Torsdag ble det ett besøk til Unsetåa.  Noen av oss var der i fjor og hadde ett bra fiske den gangen, men i år ble det langt mellom fisk som hadde litt ok størrelse.  Mye smått, men i en elv hvor vannet er klart, elvebunnen lys, kan en flytte seg og finne fisk.

Tor Aril brukte mye tid på å finne nye og spennende alternativer vi kunne dra til og fredag valgte vi å reise til Norges lengste seterdal, Einunndalen.  Etter en kjøretur gjennom vakkert landskap, endte vi opp i ca 1.000 meters høyde over havet, hvor vi kunne nyte synet av ei vakker, stilleflytende elv i nydelig fjellandskap.  Thore og Knut stanset litt lenger ned i elva.

Litt bilder fra del 2 av turen.  Igjen, takk til dere som har sendt inn bilder

Einunndalen var tydeligvis elv i omgivelser, som falt i god smak hos alle!  Lørdagen ble det igjen ny tur opp i områdene.  Alt i alt ett litt vanskelig fiske.  Ble mye småfisk der, men også noen pene ørreter og harr.  I tillegg var det flere av deltakerne som opplevde å ha på svært stor fisk som dessverre ble mistet.   Reaksjonen på dette, har Veysel fanget på film, der han selv ryker en svært pen ørret.  Her spilt av i sakte film.  Veysel har mye filmopptak fra turen og vil også komme med denne etter hvert.

Takk for en svært hyggelig og fin tur!