Sommeren er gått over til høst og vi går nå inn i en periode hvor aktivitetene snart starter innendørs.  Men før dette, har vi fortsatt noen klubbdager på Kringlevann og klubbmesterskap i sjø.

I oktober starter vi med klubbkvelder på Dalheim og kastetrening i Vålehallen.  Alle disse aktivitetene er publisert på vår facebook-gruppe for medlemmer.  Vi vil også i år forsøke å gjennomføre heldags fluebinding på Dalheim og satser også på foredrag med relevant tema for medlemmene.  Informasjon om disse vil komme senere.  Er du ikke medlem av gruppen, meld deg inn her for å være oppdatert.

Styret har også besluttet når og hvor overnattingsturer i 2023 skal gå.  Vi har valgt en langhelg til Hökensås i Sverige, en helgetur til Blefjell og en ukestur som går i to etapper hhv til Engerdal og Grimsbu.  Detaljert info om dette finner du her på nettsiden under aktiviteter.