Blefjell – Ørretfiske i Juni

Dette er tur for medlemmer av Ramnes Sportsfiskere.  For å delta må du ha betalt og ha gyldig medlemskap i foreningen.

Helgetur med fokus på å fiske ørret på Blefjell og omkringliggende steder.  Flere i foreningen, har fisket i områdene og er godt kjent.

Ankomst blir fredag 16. juni på ettermiddagen.  Avreise søndag 18. juni når hver enkelt skulle ønske.

Bosted:  Vi har leid en stor flott hytte, på Fagerfjell, med 5 soverom og sengeplasser for inntil 10 personer.  Hytta har alle fasiliteter og ligger fint til i forhold til områder medlemmer av foreningen ofte fisker i.
Annonsen finner dere ved å klikke her, så ser dere hva som venter dere som skal delta.

Her finner dere hytta på google sitt kart. Via lenken kan dere også benytte google-maps på mobilen for å finne frem.
Trykk her for kartlenk i google-maps!

Påmeldig og påmeldingsfrist:  Egenandel kr. 450,- pr person som betales til konto 1638 26 92881.  Husk å merke innbetaling med «Blefjell + navn».
Egenandelen dekker overnatting i hytte fra fredag til søndag.
Påmeldingsfrist: 12. mai – påmeldingen er bindende.  Egenandel refunderes dersom klubben må avlyse turen.

Generelt som gjelder alle overnattingsturer i 2023:

Påmelding.  For å delta på turen, må ovennevnte egenandel være innbetalt på den måte som er beskrevet over, innen påmeldingsfristen.  Registrer også din deltakelse på «arrangementet» som vil være tilgjengelig på vår facebookside, så alle ser hvem og hvor mange som skal delta.  Merk påmelding gjøres KUN ved innbetaling, registrering på facebook-arrangementet er ikke en formell påmelding.  Ikke meld deg på facebookarrangementet dersom du ikke vet med sikkerhet du skal delta og har betalt egenandelen, da velger du «kanskje» dersom du er interessert men ikke formelt påmeldt.

Påmeldingsfrist:  Denne er endelig!  Vi avtaler leie av hytter ut fra antall som er påmeldt.  Ønsker du delta og påmeldingsfristen har gått ut, må du selv booke og betale for overnatting.

Bobil/campingvogn.  Ønsker du å benytte egen bobil/campingvogn på turen trenger du ikke betale egenandel.  Det være begrensning med parkering for disse i tilknytning til leid hytte og du må selv organisere dette.

Covid 19.  Det er umulig å spå hvilke anbefalinger og forbud myndighetene innfører/lemper på.  Vi må bare be alle ta de hensyn som må gjøres under turen.  Vi følger alltid de råd og regler som gjelder.  Må foreningen avlyse turen pga dette, vil du selvfølgelig også få refundert egenandelen.

Bespisning.  Hver enkelt må medbringe mat/drikke og stå for dette selv under turen.  Selvfølgelig kan de som deler hytte planlegge felles middager og innkjøp av felles mat om ønskelig – men dette blir opp til de som deltar å selv sørge for.  Foreningen planlegger ingen felles middager under turen, slik det normalt er gjort.  Ønsker deltakerne å møtes til en felles samling med mat/drikke, avtales dette eventuelt under turen på deltakernes eget initiativ.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt betale selv etter avtale med utleier.