Engerdal/Husfloen – 15.-19. september 2021

Engerdalen/Husfloen, er en kjent destinasjon for mange i foreningen.  Vi har hatt flere turer dit, både på sommer og høst.  Høsten kan by på harrfiske i Femundselva og deler av Engerdalen som fortsatt er åpen for denne type fiske.  Turen går fra onsdag til søndag, med innsjekk på hytta onsdag ettermiddag, og avreise i løpet av søndagen.  Dette er normalt en svært populær destinasjon for klubbens medlemmer.  Vi oppfordrer derfor de som skal delta å være tidlig ute med å betale påmeldingen.

Vi leier også denne gangen, «Garasjen», som ligger på Søndre Husfloen.  Hytta er godt utstyrt og har sengeplasser til 8 gjester, fordelt på 4 soverom og 6 senger.  Informasjon om hytta finner du her.
Adresse:  Elvdalsveien 796, 2440 Engerdal
Kartlenk google maps:  https://goo.gl/maps/MAg44PX1pp4qnXu79

Påmeldig og påmeldingsfrist:  Egenandel kr. 600,- pr person, alternativt 400,- pr. person dersom du ankommer tidligst fredag.
Påmelding gjøres ved å betale egenandel til konto 1638 26 92881.  Husk å merke innbetaling med navn og «Klubbtur Husfloen 2021».  Egenandelen dekker overnatting i hytte fra onsdag til søndag/fredag til søndag.  Påmeldingsfrist er søndag 16. august – og vi ber deg om å være tidlig ute med å betale egenandelen før denne fristen.  Dette for å sikre sengeplass til alle som ønsker å delta.  Ved behov booker vi ekstra hytte/r på Snerta, litt lenger opp langs elven, eller annet egnet sted i området.  Dersom «Garasjen» blir fullbooket, så vil de første påmeldte bli prioritert sengeplass der. Påmelding er i utgangspunktet bindende, men vi vil  selvfølgelig være fleksible og tilbakebetale egenandelen dersom noen må trekke seg fra turen pga sykdom/utrygghet rundt Covid 19.  Er du syk, skal du uansett ikke delta.

Covid 19.  Det er umulig å spå hvilke anbefalinger og forbud myndighetene innfører/lemper på, når dette skrives (november 2020).  Vi må bare be alle ta de hensyn som må gjøres under turen. Turen avvikles kun dersom myndighetene tillater denne type organiserte turer og styret i foreningen finner det forsvarlig og mulig å gjennomføre på en trygg måte.  Melder du deg på og styret må avlyse turen, får du selvfølgelig refundert påmeldingsavgiften.
De som ordner egen overnatting, camper/bobil/campingvogn etc – skal ikke benytte hyttene som bookes til turene.

Bespisning.  Hver enkelt må medbringe mat/drikke og stå for dette selv under turen.  Selvfølgelig kan de som deler hytte planlegge felles middager og innkjøp av felles mat om ønskelig – men dette blir opp til de som deltar å selv sørge for.  Foreningen planlegger ingen felles middager under turen, slik det normalt er gjort.  Ønsker deltakerne å møtes til en felles samling med mat/drikke, avtales dette eventuelt under turen på deltakernes eget initiativ.  Det anbefales å handle mat før ankomst hytta, eks i Elverum eller Trysil.  Nærmeste dagligvarebutikk ligger i Engerdal sentrum og på Drevsjø.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Deltakerne må selv stå for utvask av hytten i fellesskap før avreise på søndag.

Bobil/campingvogn/fricamping:  Rett ved hytta, er det tilrettelagt område for de som eventuelt ønsker å benytte dette.  Der er det utedo, tilgang til vann i elva, gapahuk, bålplass og bod/benk.  Ønsker du delta å campe, er det selvfølgelig ingen egenandel du må betale til foreningen.  Det forutsettes du da har med det du trenger selv, og ikke benytter hyttene som klubben betaler/booker under turene da disse er forbeholdt dem som er med å dekker disse kostnadene ved å betale egenandel på turen.