Høkensås – regnbuefiske i Sverige

Dette er tur for medlemmer av Ramnes Sportsfiskere.  For å delta må du ha betalt og ha gyldig medlemskap i foreningen.

Årets første klubbtur, går i år til Sverige.
Hökensås byr både på fiske i rennende vann og stille vann.  Flere i foreningen har vært der flere ganger og noen er blitt godt kjent med mulighetene for morsomt fiske etter regnbue-ørret.

Vi skal bo på First Camp Hökensås, i Tidaholm.  Det leies enkle hytter med plass til inntil 4 personer pr. hytte.  Det er kort vei til sanitæranlegg og campingen har alle nødvendige fasiliteter.  Reise, mat, fiskekort etc, må hver enkelt selv sørge for.  Benytt gjerne vår facebookside til å diskutere/avtale samkjøring.

Hyttene som er forhåndsreservert, er av typen «Daretorpstuga».  Dessverre var alt annet allerede reservert når vi tok kontakt i november.
De som ønsker å medbringe bobil/campingvogn, ordner reservasjon/betaling selv, direkte med campingplassen.

Hytter bookes med ankomst fredag 20. mai og avreise Tirsdag 24. mai, 4 netter.
Egenandel pr. person kr. 1.000,-.

Påmelding gjøres ved å betale egenandel senest 15. april, til konto: 1638 26 92881
Merk påmelding «Hökensås 2022 + ditt navn»
Påmelding er bindende.  Unntak er om foreningen må avlyse turen.

Adresse til campingen: Håkängen 1, 522 91 Tidaholm, Sverige
Nettside: First Camp Hökensås – Tidaholm
Kartlenk Google Maps: Klikk her
Informasjon om fiske og fiskekort:  Klikk her

Generelt som gjelder alle overnattingsturer i 2022:

Påmelding.  For å delta på turen, må ovennevnte egenandel være innbetalt på den måte som er beskrevet over, innen påmeldingsfristen.  Registrer også din deltakelse på «arrangementet» som vil være tilgjengelig på vår facebookside, så alle ser hvem og hvor mange som skal delta.  Merk påmelding gjøres KUN ved innbetaling, registrering på facebook-arrangementet er ikke en formell påmelding.  Ikke meld deg på facebookarrangementet dersom du ikke vet med sikkerhet du skal delta og har betalt egenandelen, da velger du «kanskje» dersom du er interessert men ikke formelt påmeldt.

Påmeldingsfrist:  Denne er endelig!  Vi avtaler leie av hytter ut fra antall som er påmeldt.  Ønsker du delta og påmeldingsfristen har gått ut, må du selv booke og betale for overnatting.

Bobil/campingvogn.  Ønsker du å benytte egen bobil/campingvogn på turen, må du selv ta kontakt med campingplassen(e) og selv gjøre opp med disse.  Du trenger ikke melde deg på og betale til klubben, men fint du gir beskjed via facebook-arrangementet du skal delta på turen.

Covid 19.  Det er umulig å spå hvilke anbefalinger og forbud myndighetene innfører/lemper på.  Vi må bare be alle ta de hensyn som må gjøres under turen.  Vi følger alltid de råd og regler som gjelder.  Må foreningen avlyse turen pga dette, vil du selvfølgelig også få refundert egenandelen.

Bespisning.  Hver enkelt må medbringe mat/drikke og stå for dette selv under turen.  Selvfølgelig kan de som deler hytte planlegge felles middager og innkjøp av felles mat om ønskelig – men dette blir opp til de som deltar å selv sørge for.  Foreningen planlegger ingen felles middager under turen, slik det normalt er gjort.  Ønsker deltakerne å møtes til en felles samling med mat/drikke, avtales dette eventuelt under turen på deltakernes eget initiativ.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt betale selv etter avtale med utleier.