Høkensås – regnbuefiske i juni, 2023!

Dette er tur for medlemmer av Ramnes Sportsfiskere.  For å delta må du ha betalt og ha gyldig medlemskap i foreningen.

Årets første klubbtur, går i år til Sverige, fredag 2. til tirsdag 6. juni.
Hökensås byr både på fiske i rennende vann og stille vann.  Flere i foreningen har vært der flere ganger og noen er blitt godt kjent med mulighetene for morsomt fiske etter regnbue-ørret.  I 2022, ble det på klubbturen tatt fisk på 2,8 kg i elva.

Vi skal bo på First Camp Hökensås, i Tidaholm.
Vi har booket 2 stk hytter, av typen «Gällebergstugor«, hvor hver hytte har 5 sengeplasser, stue, kjøkkenkrok, innlagt vann/wd/dusj.  Du kan lese mer om selve campingen og tilbud de har her.

De som ønsker å medbringe bobil/campingvogn, må selv reservere og betale for oppholdet.  Kontakt stedet vi skal bo i forkant.

PÅMELDING OG EGENANDEL:
Egenandel pr. person kr. 1.000,-.
Påmelding gjøres ved å betale egenandel senest 30. april, til konto: 1638 26 92881
Merk påmelding «Hökensås 2023 + ditt navn»
Påmelding er bindende.  Unntak er om foreningen må avlyse turen.

Adresse til campingen: Håkängen 1, 522 91 Tidaholm, Sverige
Nettside: First Camp Hökensås – Tidaholm
Kartlenk Google Maps: Klikk her
Informasjon om fiske og fiskekort:  Klikk her

Generelt som gjelder alle overnattingsturer i 2023:

Påmelding.  For å delta på turen, må ovennevnte egenandel være innbetalt på den måte som er beskrevet over, innen påmeldingsfristen.  Registrer også din deltakelse på «arrangementet» som vil være tilgjengelig på vår facebookside, så alle ser hvem og hvor mange som skal delta.  Påmelding gjøres KUN ved innbetaling, registrering på facebook-arrangementet er ikke en formell påmelding.  Ikke meld deg på facebookarrangementet dersom du ikke vet med sikkerhet du skal delta og har betalt egenandelen, da velger du «kanskje» dersom du er interessert men ikke formelt påmeldt.

Påmeldingsfrist:  Denne er endelig!  Vi booker hytter/sengeplasser ut fra det antall som da er påmeldt!

Bobil/campingvogn.  Ønsker du å benytte egen bobil/campingvogn på turen, må du selv ta kontakt med campingplassen(e) og selv gjøre opp med disse.  Du trenger ikke melde deg på og betale til klubben, men fint du gir beskjed via facebook-arrangementet du skal delta på turen.

Covid 19.  Det er umulig å spå hvilke anbefalinger og forbud myndighetene innfører/lemper på.  Vi må bare be alle ta de hensyn som må gjøres under turen.  Vi følger alltid de råd og regler som gjelder.  Må foreningen avlyse turen pga dette, vil du selvfølgelig også få refundert egenandelen.

Bespisning.  Hver enket må selv stå for dette.  Hvis det er ønskelig, kan deltakerne selvfølgelig organisere dette seg i mellom.  Ofte samles alle til en felles middag i løpet av turene.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt betale selv etter avtale med utleier.