Klubbtur til Hökensås/Sverige, 26-29 september 2024

Dette er tur for medlemmer av Ramnes Sportsfiskere.  For å delta må du ha betalt og ha gyldig medlemskap i foreningen.

PÅMELDING OG EGENANDEL:
Egenandel pr. person kr. 700,-
Påmelding gjøres ved å betale egenandel senest 15. august, til konto: 1638 26 92881
Merk påmelding «Hökensås 2024 + ditt navn»
Påmelding er bindende.  Unntak er om foreningen må avlyse turen.
Det er viktig alle overholder påmeldingsfristen, så vi eventuelt kan avbestille om vi har reservert for mange hytter.

Vi skal bo her:
First Camp Hökensås
Håkängen 1, 522 91 Tidaholm, Sverige
Kartlenk google maps her.
Vi har reservert 3 hytter, med plass til 4 personer i hver hytte.
Det er viktig alle overholder påmeldingsfristen, så vi eventuelt kan avbestille om vi har reservert for mange hytter.
Hyttene har 2 soverom med køyeseng på ene rommet, og enkeltsenger på det andre.  Alle hyttene har innlagt vann/wc, kjøkken og stue.

Om turen:
Ankomst 26 september, avreise 29 september
Hökensås er kjent for sine sjøer med fin bestand av regnbue.  I tillegg finnes det mulighet for å fiske i rennende vann (Baltak).
I Baltak er det rent fluefiske.  I sjøene varierer det hvilket utstyr som er lov. Noen vann er det også lov med belly og båt.
Campingen har en egen butikk med fiskeutstyr, hvor også gode tips om forholdene kan fås.
Fiskekort kjøpes på campingen.
Du kan lese mer om fisket i Hökensås her.

Generelt som gjelder alle overnattingsturer:

Påmelding.  For å delta på turen, må ovennevnte egenandel være innbetalt på den måte som er beskrevet over, innen påmeldingsfristen.  Registrer også din deltakelse på «arrangementet» som vil være tilgjengelig på vår facebookside, så alle ser hvem og hvor mange som skal delta.  Påmelding gjøres KUN ved innbetaling, registrering på facebook-arrangementet er ikke en formell påmelding.  Ikke meld deg på facebookarrangementet dersom du ikke vet med sikkerhet du skal delta og har betalt egenandelen, da velger du «kanskje» dersom du er interessert men ikke formelt påmeldt.

Påmeldingsfrist:  Denne er endelig!  Vi booker hytter/sengeplasser ut fra det antall som da er påmeldt!  Etteranmeldte må påregne å måtte betale og ordne overnatting selv.

Bobil/campingvogn.  Ønsker du å benytte egen bobil/campingvogn på turen, må du selv ta kontakt med campingplassen(e) og selv gjøre opp med disse.  Du trenger ikke melde deg på og betale til klubben, men fint du gir beskjed via facebook-arrangementet du skal delta på turen.

Bespisning.  Hver enket må selv stå for dette.  Hvis det er ønskelig, kan deltakerne selvfølgelig organisere dette seg i mellom.  Ofte samles alle til en felles middag i løpet av turene.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt betale selv etter avtale med utleier.