Portør/Kragerø 15/10-17/10 2021 – avlyst

28/9/21:  Turen avlyses da det ikke er noen som har meldt seg på.

Dette vil bli en høsttur, hvor det legges opp til kombinert fluebinde- og fisketur.  Portør ytterst i havgapet kan by på spennende og godt fiske etter sjøørret på denne årstiden, med muligheter også for å fiske i fjordsystemet innover mot Kragerø.  De som ønsker medbringer også fluebindeutstyr, så kan de som ønsker benytte noe av tiden under turen til å fylle flueboksene sine.

Vi booker nødvendig antall sengeplasser hos Portør Hytteutleie. De tilbyr flere hytter i forskjellig størrelse.  Er det noen som ønsker seg ut på sjøen i båt, er det også mulig å leie båt på stedet.
Adressen er: Nordre Portør 11, 3788 Portør
Kartlenk google maps:  https://goo.gl/maps/SPz1txfEm4xbG5c56
Nettside:  Portør Hytteutleie

Påmeldig og påmeldingsfrist:  Egenandel kr. 300,- pr person som betales til konto 1638 26 92881.  Husk å merke innbetaling med navn og «Klubbtur Portør 2021».  Egenandelen dekker overnatting i hytte fra fredag til søndag.  Påmeldingsfrist er søndag 12. september – og vi ber om å være tidlig ute med å betale egenandelen før denne fristen.  Dette for å sikre senger til alle som ønsker å delta og eventuelt kunne avbestille forhåndsreserverte hytter vi ikke skulle få bruk for.  Påmelding er i utgangspunktet bindende, men vi vil  selvfølgelig være fleksible og tilbakebetale egenandelen dersom noen må trekke seg fra turen pga sykdom/utrygghet rundt Covid 19.  Er du syk, skal du uansett ikke delta.

Covid 19.  Det er umulig å spå hvilke anbefalinger og forbud myndighetene innfører/lemper på, når dette skrives (november 2020).  Vi må bare be alle ta de hensyn som må gjøres under turen. Turen avvikles kun dersom myndighetene tillater denne type organiserte turer og styret i foreningen finner det forsvarlig og mulig å gjennomføre på en trygg måte.  Melder du deg på og styret må avlyse turen, får du selvfølgelig refundert påmeldingsavgiften.

Bespisning.  Hver enkelt må medbringe mat/drikke og stå for dette selv under turen.  Selvfølgelig kan de som deler hytte planlegge felles middager og innkjøp av felles mat om ønskelig – men dette blir opp til de som deltar å selv sørge for.  Foreningen planlegger ingen felles middager under turen, slik det normalt er gjort.  Ønsker deltakerne å møtes til en felles samling med mat/drikke, avtales dette eventuelt under turen på deltakernes eget initiativ.  På Levang, ca 5 km før Portør, er det bensinstasjon og dagligvarebutikk.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Utleier tillater ikke bruk av sovepose. Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt avtale og betale for utvask – noe som avtales med utleier ved ankomst.