Klubbtur til Sørlandet 2024

HER VIL DU FINNE MER DETALJERT INFORMASJON ETTER HVERT.

 

Dette er tur for medlemmer av Ramnes Sportsfiskere.  For å delta må du ha betalt og ha gyldig medlemskap i foreningen.

PÅMELDING OG EGENANDEL:
Egenandel pr. person kr. 800,-
Påmelding gjøres ved å betale egenandel senest 20. Juli, til konto: 1638 26 92881
Merk påmelding «Sørlandet 2024 + ditt navn»
Påmelding er bindende.  Unntak er om foreningen må avlyse turen.

Om turen:
Turen starter onsdag 21. august og avsluttes søndag 25. august.
Ansvarlig for denne turen er Tor Aril. Spørsmål rettes derfor til han.
Turen går til Kvåsfossen Camping, som ligger i tilknytning til Lygna, en av de tre lakseførende elvene i området.
Turen er ikke for kun laksefiske, men inkluderer denne muligheten.  Det er for dem som ønsker det, mulighet å oppsøke både fiske etter ørret i de øvre delene av vassdragene og i stille vann.  Hvis noen skulle ønske det, er det også mulighet for å trekke ned til kysten for å prøve seg der.

Vi skal bo på Kvåsfossen Camping.
Der er det leid 2 hytter, med hhv 4 og 6 sengeplasser.
Adresse til campingen er:
Kvåsfossen Camping, Fv 43 – 12
N-4588 Kvås (Lyngdal) NORWAY
For google maps, klikk her
Nettside campingplassen, klikk her.

Generelt som gjelder alle overnattingsturer:

Påmelding.  For å delta på turen, må ovennevnte egenandel være innbetalt på den måte som er beskrevet over, innen påmeldingsfristen.  Registrer også din deltakelse på «arrangementet» som vil være tilgjengelig på vår facebookside, så alle ser hvem og hvor mange som skal delta.  Påmelding gjøres KUN ved innbetaling, registrering på facebook-arrangementet er ikke en formell påmelding.  Ikke meld deg på facebookarrangementet dersom du ikke vet med sikkerhet du skal delta og har betalt egenandelen, da velger du «kanskje» dersom du er interessert men ikke formelt påmeldt.

Påmeldingsfrist:  Denne er endelig!  Vi booker hytter/sengeplasser ut fra det antall som da er påmeldt!  Etteranmeldte må påregne å måtte betale og ordne overnatting selv.

Bobil/campingvogn.  Ønsker du å benytte egen bobil/campingvogn på turen, må du selv ta kontakt med campingplassen(e) og selv gjøre opp med disse.  Du trenger ikke melde deg på og betale til klubben, men fint du gir beskjed via facebook-arrangementet du skal delta på turen.

Bespisning.  Hver enket må selv stå for dette.  Hvis det er ønskelig, kan deltakerne selvfølgelig organisere dette seg i mellom.  Ofte samles alle til en felles middag i løpet av turene.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt betale selv etter avtale med utleier.