Engerdal og Grimsbu – 12.8-20.8 2023

Dette er tur for medlemmer av Ramnes Sportsfiskere.  For å delta må du ha betalt og ha gyldig medlemskap i foreningen.

Også i år, skal vi gjennomføre en tur på en uke.  Vi gjentar å dele denne i to «etapper/deler», så vi får variasjon og mulighet til å utforske flere områder. Du kan velge å delta på en av delene, eller hele turen.  Les derfor nøye vedrørende egenandel.

I år starter turen i Engerdal, hvor vi bor nord i fylket, på Johnsgård Gjestegård, ca 5 minutters kjøretur inn fra riksveien som går opp Sømådalen.  Etter noen dager der, går turen videre til Grimsbu, hvor vi bor på Grimsbu turistsenter.  Begge steder har vi booket store romslige hytter med innlagt vann, wc, dusj.

Begge områdene byr på variert fiske, men i hovedsak harr og ørret.  Foreningen har hatt mange turer spesielt i Engerdal, men vi har også vært på Grimsbu og kjennskapen til mulighetene for fiske i begge områdene er gode.

Del 1 – Engerdal, Lørdag 12.8 til Torsdag 17.8
Vi har leid 3 store hytter, på Johnsrud Turistsenter
Hver hytte har god plass til 5-6 personer, 3 soverom, innlagt vann, wc, dusj.  De har oppholdsrom og kjøkkenkrok med kjøleskap og oppvaskbenk.
Egenandel
denne delen av turen, 5 netter, kr. 900 pr. person.
Ved deltakelse kun denne delen, merkes innbetaling «Engerdal + ditt navn»
Adresse: Langsjøveien 631, 2448 Sømådalen
Kartlenk Google Maps

Del 2 – Grimsbu, Torsdag 17.8 til Søndag 20.8
Vi skal her bo på Grimsbu Turistsenter.
Egenandel denne delen av turen, 3 netter, kr 600 pr. person
Ved deltakelse kun denne delen, merkes innbetaling «Grimsbu + ditt navn»
Vi har booket 4 store hytter (ca 40 kvm). Hver hytte har 2 soverom, oppholdsrom, kjøkkenkrok m/kjøleskap og oppvaskbenk, innlagt vann, wc og dusj.  Vi beregner hver hytte egner seg fint for 4-5 personer.
Adresse: Folldalsveien 3954, 2582 Grimsbu
Kartlenk Google Maps

Egenandel for dem som skal delta på hele turen, 8 netter, kr. 1.500 pr. person.
Innbetaling merkes «Ukestur 2023 + ditt navn»

Påmelding gjøres ved å betale egenandel senest 1. Juli, til konto: 1638 26 92881
Husk å merke innbetalingen som beskrevet over!
Påmelding er bindende.  Unntak er om foreningen må avlyse turen.

Generelt som gjelder alle overnattingsturer i 2022:

Påmelding.  For å delta på turen, må ovennevnte egenandel være innbetalt på den måte som er beskrevet over, innen påmeldingsfristen.  Registrer også din deltakelse på «arrangementet» som vil være tilgjengelig på vår facebookside, så alle ser hvem og hvor mange som skal delta.  Merk påmelding gjøres KUN ved innbetaling, registrering på facebook-arrangementet er ikke en formell påmelding.  Ikke meld deg på facebook-arrangementet dersom du ikke vet med sikkerhet du skal delta og har betalt egenandelen, da velger du «kanskje» dersom du er interessert men ikke formelt påmeldt.

Påmeldingsfrist:  Denne er endelig!  Vi avtaler leie av hytter ut fra antall som er påmeldt.  Ønsker du delta og påmeldingsfristen har gått ut, må du selv booke og betale for overnatting.

Bobil/campingvogn.  Ønsker du å benytte egen bobil/campingvogn på turen, må du selv ta kontakt med campingplassen(e) og selv gjøre opp med disse.  Du trenger ikke melde deg på og betale til klubben, men fint du gir beskjed via facebook-arrangementet du skal delta på turen.

Covid 19.  Det er umulig å spå hvilke anbefalinger og forbud myndighetene innfører/lemper på.  Vi må bare be alle ta de hensyn som må gjøres under turen.  Vi følger alltid de råd og regler som gjelder.  Må foreningen avlyse turen pga dette, vil du selvfølgelig også få refundert egenandelen.

Bespisning.  Hver enkelt må medbringe mat/drikke og stå for dette selv under turen.  Selvfølgelig kan de som deler hytte planlegge felles middager og innkjøp av felles mat om ønskelig – men dette blir opp til de som deltar å selv sørge for.  Foreningen planlegger ingen felles middager under turen, slik det normalt er gjort.  Ønsker deltakerne å møtes til en felles samling med mat/drikke, avtales dette eventuelt under turen på deltakernes eget initiativ.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt betale selv etter avtale med utleier.