Uvdal – 11/6-13/6 2021

Dette er tur for medlemmer av Ramnes Sportsfiskere.  For å delta må du ha betalt og ha gyldig medlemskap i foreningen.

Helgetur med fokus på å fiske ørret i Uvdalselva og omkringliggende steder.  Flere i foreningen, har fisket i områdene og er godt kjent.  Vi har valgt å bo på Camp Uvdal.

Det settes ut stor og fin ørret i Uvdalselva, og bestanden har blitt fin.  I tillegg finnes det en rekke andre muligheter for fiske i områdene, blant annet Pålsbufjorden, dersom en ønsker å dra litt bort fra området hvor vi skal bo.  Les mer om fiske og fiskekort her.

Ankomst blir fredag 11/6 på ettermiddagen.  Da sjekkes det inn på de hyttene som er booket.  Avreise søndag når hver enkelt skulle ønske.  Camp Uvdal finner du i google-map her.  Du kan også finne frem ved hjelp av adressen, som er Uvdalsvegen 966, 3632 Uvdal.

Påmeldig og påmeldingsfrist:  Egenandel kr. 400,- pr person som betales til konto 1638 26 92881.  Husk å merke innbetaling med navn og «Klubbtur Uvdal 2021».  Egenandelen dekker overnatting i hytte fra fredag til søndag.  Påmeldingsfrist er søndag 8. mai – og vi ber om å være tidlig ute med å betale egenandelen før denne fristen.  Dette for å sikre senger til alle som ønsker å delta og eventuelt kunne avbestille forhåndsreserverte hytter vi ikke skulle få bruk for.  Påmelding er i utgangspunktet bindende, men vi vil  selvfølgelig være fleksible og tilbakebetale egenandelen dersom noen må trekke seg fra turen pga sykdom/utrygghet rundt Covid 19.  Er du syk, skal du uansett ikke delta.

Litt om hyttene.  Vi booker hytter som er beregnet på 5-7 personer.  Vi planlegger 3 personer pr hytte for å skape mindre kohorter og ta hensyn til eventuelle fortsatt krav pga Covid 19 på denne måten.  Alle hyttene har kjøkkenkrok, stue, bad/wc med dusj, skjerm med chromecast og trådløst internett.

Bobil/campingvogn.  Ønsker du å benytte egen bobil/campingvogn på turen, må du selv ta kontakt med campingplassen og selv gjøre opp med denne.  Du trenger ikke melde deg på og betale til klubben, men fint du gir beskjed via facebook-arrangementet du skal delta på turen.

Covid 19.  Det er umulig å spå hvilke anbefalinger og forbud myndighetene innfører/lemper på, når dette skrives (november 2020).  Vi må bare be alle ta de hensyn som må gjøres under turen. Turen avvikles kun dersom myndighetene tillater denne type organiserte turer og styret i foreningen finner det forsvarlig og mulig å gjennomføre på en trygg måte.  Melder du deg på og styret må avlyse turen, får du selvfølgelig refundert påmeldingsavgiften.

Bespisning.  Hver enkelt må medbringe mat/drikke og stå for dette selv under turen.  Selvfølgelig kan de som deler hytte planlegge felles middager og innkjøp av felles mat om ønskelig – men dette blir opp til de som deltar å selv sørge for.  Foreningen planlegger ingen felles middager under turen, slik det normalt er gjort.  Ønsker deltakerne å møtes til en felles samling med mat/drikke, avtales dette eventuelt under turen på deltakernes eget initiativ.  På Rødberg, ca 10 km før campingen, er det bensinstasjon og forretninger og det kan være lurt å handle for helgen før ankomst.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt avtale og betale for utvask – noe som avtales med utleier ved ankomst.