Uvdal – Ørretfiske

Dette er tur for medlemmer av Ramnes Sportsfiskere.  For å delta må du ha betalt og ha gyldig medlemskap i foreningen.

Helgetur med fokus på å fiske ørret i Uvdalselva og omkringliggende steder.  Flere i foreningen, har fisket i områdene og er godt kjent.  Vi har valgt å bo på Camp Uvdal.

Det settes ut stor og fin ørret i Uvdalselva, og bestanden har blitt fin.  I tillegg finnes det en rekke andre muligheter for fiske i områdene, blant annet Pålsbufjorden, dersom en ønsker å dra litt bort fra området hvor vi skal bo.  Les mer om fiske og fiskekort her.

Ankomst blir fredag 10/6 på ettermiddagen.  Da sjekkes det inn på de hyttene som er booket.  Avreise søndag 12/6 når hver enkelt skulle ønske.  Camp Uvdal finner du i google-map her.  Du kan også finne frem ved hjelp av adressen, som er Uvdalsvegen 966, 3632 Uvdal.

Påmeldig og påmeldingsfrist:  Egenandel kr. 400,- pr person som betales til konto 1638 26 92881.  Husk å merke innbetaling med «Uvdal + navn».
Egenandelen dekker overnatting i hytte fra fredag til søndag.
Påmeldingsfrist: 8. mai – påmeldingen er bindende.  Egenandel refunderes dersom klubben må avlyse turen.

Generelt som gjelder alle overnattingsturer i 2022:

Påmelding.  For å delta på turen, må ovennevnte egenandel være innbetalt på den måte som er beskrevet over, innen påmeldingsfristen.  Registrer også din deltakelse på «arrangementet» som vil være tilgjengelig på vår facebookside, så alle ser hvem og hvor mange som skal delta.  Merk påmelding gjøres KUN ved innbetaling, registrering på facebook-arrangementet er ikke en formell påmelding.  Ikke meld deg på facebookarrangementet dersom du ikke vet med sikkerhet du skal delta og har betalt egenandelen, da velger du «kanskje» dersom du er interessert men ikke formelt påmeldt.

Påmeldingsfrist:  Denne er endelig!  Vi avtaler leie av hytter ut fra antall som er påmeldt.  Ønsker du delta og påmeldingsfristen har gått ut, må du selv booke og betale for overnatting.

Bobil/campingvogn.  Ønsker du å benytte egen bobil/campingvogn på turen, må du selv ta kontakt med campingplassen(e) og selv gjøre opp med disse.  Du trenger ikke melde deg på og betale til klubben, men fint du gir beskjed via facebook-arrangementet du skal delta på turen.

Covid 19.  Det er umulig å spå hvilke anbefalinger og forbud myndighetene innfører/lemper på.  Vi må bare be alle ta de hensyn som må gjøres under turen.  Vi følger alltid de råd og regler som gjelder.  Må foreningen avlyse turen pga dette, vil du selvfølgelig også få refundert egenandelen.

Bespisning.  Hver enkelt må medbringe mat/drikke og stå for dette selv under turen.  Selvfølgelig kan de som deler hytte planlegge felles middager og innkjøp av felles mat om ønskelig – men dette blir opp til de som deltar å selv sørge for.  Foreningen planlegger ingen felles middager under turen, slik det normalt er gjort.  Ønsker deltakerne å møtes til en felles samling med mat/drikke, avtales dette eventuelt under turen på deltakernes eget initiativ.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt betale selv etter avtale med utleier.