Kringlevann

Vi «kultiverer» Kringlevann, arrangerer klubbkvelder, kurs og fisketurer for alle aldersgrupper her.  Gapahuken og flytebryggen som foreningen har laget, i sydenden av vannet, er vårt faste samlingspunkt hver onsdag fra «utpå» våren.  Gapahuken ble satt opp i 2005, og flytebrygga som benyttes til fiske og kastetrening, ble laget noen få år senere. Her tenner vi bål når det er tillatt og nyter medbrakt og nytrukket kaffe.  Vi samles ved 18-tiden og holder på så lenge vi ønsker utover kvelden.

 Vi har lagt ut flytebrygge med grei adkomst fra vei slik at de som ønsker det kan trene fluekasting og få god veiledning av de som har blitt drevne i faget.  Vi har ryddet stier langs vannet og lagt ut klopper for bedre tilgjengelighet ut på de litt mer myrlendte områdene og tilrettelagt flere fiskeplasser.  Foreningens medlemmer gjør små og store arbeider årlig, for å gjøre området mest mulig attraktivt for fiskere og andre.

På veien ned til Kringlevann, rett etter bommen, ligger foreningens lille hytte.  Denne kan du lese mer om her.

Kastebrygge

En stor begivenhet hvert år har vært utsetting av stor fin ørret i Kringlevann. Dette gjør vannet til et godt alternativ for sportsfiskere og fangstene uteblir selvfølgelig ikke. Som medlem i klubben får du automatisk fiskerett i Kringlevann og fordelen å kunne fiske med flue fra belly-båt. Alle andre må kjøpe eget fiskekort og kun fiske fra land. Du kan lese mer om medlemskap her.  Er du ikke medlem, må du kunne fremvise fiskekort på forespørsel.  Info om kjøp av fiskekort finner du ved parkeringen (eget fiskekort for vannet) og ved stien til gapahuken. Fra og med januar 2019 har vi innført noen fiskeregler for vannet, som vi håper alle vil respektere.  Du kan lese reglene her.

Vi oppfordrer alle som benytter området, til å hjelpe til å holde det fritt for søppel.  Vi har satt ut søppelkasse som må benyttes dersom du ikke har mulighet til å ta med eget søppel hjem.  Benytter du deg av ved klubben har skaffet og lagt igjen, er vi glad om du vil bidra med en liten «slant» til innkjøp av ny ved. Du kan gjerne bruke VIPS til Ramnes Sportsfiskere på nr 73403.   Kart til Kringlevann finner du her Parker på oversiden av vannet. Er bommen åpen – ikke kjør gjennom den – stenges uten varsel! Gapahuken finner du i sydenden av vannet. Ta hensyn til beboere, hyttefolk og andre!  Velkommen!

Gapahuken ved Kringlevann