Dalheim Samfunnshus

Klubbkvelder:
Fra sen høst og til utpå våren arrangerer vi innemøter annenhver onsdag fra kl 18:00 til 21:00, på Dalheim Samfunnshus på Undrumsdal. Vi flyttet våre innemøter dit Februar 2018 og har leid kjellerstua ut dette kalenderåret. Vi håper dette er ett sted alle vil trives og vi kan få mange fine aktiviteter der de kommende årene.
Møtene fylles med forskjellige aktiviteter som fluebinding, stangbygging, filmkvelder og foredrag om aktuelle fiskerelaterte emner. Hver kveld serveres det vafler med syltetøy og nytrukket kaffe til selvkost.  Her har vi det både sosialt og lærerikt!  Møtene er gratis for medlemmer om ikke annet er annonsert.
Alle møtedatoene publiseres i kalenderen og på vår facebookside.

Fluebinding:
Hvert annet innemøte, settes av til fluebinding.  Der kan de som ønsker det, lære fluebinding av andre medlemmer og erfaringer, valg av materialer og teknikker deles.  Klubben har noe utstyr til utlån dersom du ikke har eget utstyr til fluebinding og har lyst til å prøve deg på dette – meld fra til leder i klubben i forkant dersom dette er ønskelig.

 

Temakvelder:
De andre møtene vil vi forsøke å fylle med forskjellige temaer, leie inn foreleser som kan fortelle om forskjellige type fiske og andre aktiviteter ut fra medlemmenes ønsker og de muligheter vi har for å kunne gjennomføre dem.

 

Kurs:
Kurs i stangbygging har også vært vellykket og flere av våre medlemmer, fisker med egenlagd stang. Fluekastekurs er noe vi også har arrangert.  Men, mye av dette formidles også mellom medlemmene i forskjellige sammenhenger, blant annet under kastetreningen vi har i Vålehallen, klubbkvelder ved Kringlevann og på turer.

 

 

Adressen til Dalheim Samfunnshus er:  Kåpeveien 698, 3176 Undrumsdal

Kartlenke her