Klubbtur til Engerdal 2024

Dette er tur for medlemmer av Ramnes Sportsfiskere.  For å delta må du ha betalt og ha gyldig medlemskap i foreningen.

PÅMELDING OG EGENANDEL:
Egenandel pr. person kr. 1.200,- og dekker overnatting fra onsdag 26. juni til 30. juni, som beskrevet lenger ned.
Påmelding gjøres ved å betale egenandel senest 15. mai 2024, til konto: 1638 26 92881
Merk påmelding «Engerdal 2024 + ditt navn»
Påmelding er bindende.  Unntak er om foreningen må avlyse turen.
Vær tidlig ute med betaling/påmelding, ikke vent til fristen dersom du vet du skal delta!  Dette gjør det mulig å sørge for nødvendige sengeplasser.  Etteranmeldinger tas ikke i mot, om annet ikke opplyses.

Om turen:
Turen går til Engerdal.  Foreningen har hatt mange turer til denne kommunen tidligere.  Området er mest kjent for harr og ørretfiske.  Det tilbys fiske både i rennende og stille vann.
Slutten av juni, begynnelsen av juli, er kjent for perioden hvor de største døgnfluene også begynner å klekke.  Det er få begrensninger på fiskeredskap som kan benyttes, men det finnes noen områder hvor det er egne kort, fluesoner osv.    Merk også det er diverse minste- og største mål både for ørret og harr, som kan variere innenfor fiskekortets område.  Sett deg derfor inn i reglene når fiskekort kjøpes.

Vi skal på denne turen bo på Femundtunet som ligger i sydenden av Femunden, mellom Drevsjø og Isterfossen.  Femundtunet tilbyr diverse hytter, leiligheter og oppstilling for bobiler/campingvogner.  De har avtale om langtidsutleie med kommunen, så ikke alt er tilgjengelig for booking.  Vi har valgt å reservere 2 hytter i «Vika».  Hver hytte har 2 soverom og sengeplasser for 4 personer, bad med wc/dusj, kjøkken med komfyr/kjøl/frys.  Hyttene ligger ca 20 meter fra Femunden.  Klikk her for kartlenk i google maps.

Ønsker du bo for deg selv, har med egen bobil/campingvogn, telt eller liknende, da må du sørge for egen booking/reservering og betaling.

Adresse:
Kopparleden 1467, 2443 Drevsjø
Hjemmeside:
www.femundtunet.no

Litt avstander dersom noen ønsker å bevege seg litt bort fra der hvor vi bor:
Elgå – 40 km
Holdalen, fluesone – 50 km
Narbuvollen/Nøra – 80 km
Engeråa, fluesone – 35 km

Nærmeste dagligvarebutikker:
Joker Drevsjø/Sport1, Moalia 4, 2443 Drevsjø, ca. 6 km fra campingen.  Her finner du det meste fra dagligvarer til fiske/friluft.
Flötningen supermarked (grensebu), Sverige, ca. 16 km fra campingen. Liten enkel butikk med det mest nødvendige.
Femundtunet har også utsalg av de mest nødvendige varene i sin resepsjon/butikk.

Fiskekort:
Fiskekort i Engerdal kommune vil dekke behovet for de aller fleste på denne turen.  Skal du utenfor området, finner du enkelt fiskekort på inatur.
Her er lenk til fiskekort for Engerdal kommune.

Generelt som gjelder alle overnattingsturer:

Påmelding.  For å delta på turen, må ovennevnte egenandel være innbetalt på den måte som er beskrevet over, innen påmeldingsfristen.  Registrer også din deltakelse på «arrangementet» som vil være tilgjengelig på vår Facebook side, så alle ser hvem og hvor mange som skal delta.  Påmelding gjøres KUN ved innbetaling, registrering på facebook-arrangementet er ikke en formell påmelding.  Ikke meld deg på Facebook arrangementet dersom du ikke vet med sikkerhet du skal delta og har betalt egenandelen, da velger du «kanskje» dersom du er interessert men ikke formelt påmeldt.

Påmeldingsfrist:  Denne er endelig!  Vi booker hytter/sengeplasser ut fra det antall som da er påmeldt!  Etteranmeldte må påregne å måtte betale og ordne overnatting selv.

Bobil/campingvogn.  Ønsker du å benytte egen bobil/campingvogn på turen, må du selv ta kontakt med campingplassen(e) og selv gjøre opp med disse.  Du trenger ikke melde deg på og betale til klubben, men fint du gir beskjed via facebook-arrangementet du skal delta på turen.

Bespisning.  Hver enket må selv stå for dette.  Hvis det er ønskelig, kan deltakerne selvfølgelig organisere dette seg i mellom.  Ofte samles alle til en felles middag i løpet av turene.

Sengetøy/vask av hyttene.  Det må medbringes sengetøy (laken, putetrekk og dynetrekk).  Vask av hyttene må deltakerne selv stå for, eventuelt betale selv etter avtale med utleier.