Overnattingsturer

Generelt om foreningens overnattingsturer:
Vi har ett fokus på å tilby klubbens medlemmer overnattingsturer hvert år.  Styret setter opp disse turene etter råd fra dere medlemmer.  Dette gjør vi i forbindelse med ett av våre medlemsmøter.

Normalt avholdes dette medlemsmøtet i løpet av sen høst/tidlig vinter, så vi får god tid til å tilrettelegge best mulig etter de ønsker dere kommer med.  Vi ønsker også å prøve å variere hvilke destinasjoner vi har for turene, så ingenting er en fasit fra år til år, selv om noen destinasjoner er populære og blitt en liten «tradisjon».

Tidligere har vi hatt turer til Femunden, Østerdalen, Sverige, Golsfjellet, Blefjell og Dalen i Telemark for å nevne noen destinasjoner.  Har du ide om ett sted du mener vi skal legge en av våre turer, så ønsker styret tips om dette.  Send inn forslag i forkant av medlemsmøtet som skal behandle dette.  Det er medlemmene som skaper turene og bestemmer hvor de skal gå og styret benytter ett av høstens medlemsmøter til å få de råd/ønsker som skal legge grunn for påfølgende års turer.

Informasjon om kommende turer og påmelding til disse turene vil dere finne i undermenyen til «Overnattingsturer» som dere nå er inne på, når vi har detaljene på plass.  Turene arrangeres til selvkostpris for medlemmene.  Vi pleier alltid å prøve å samle alle deltakerne på turene til felles middag, som regel på lørdagen, all annen mat/drikke må deltakerne selv medbringe til turen.  Fellesmiddagen og rammen rundt turen er det deltakerne selv som legger opp til.

Det blir publisert påmeldingsfrist til hver enkelt tur.  Påmelding er bindende og gjelder først når egenandelen for turen er betalt.  Medlemmene må selv sørge for transport til og under turen, samt hva som trengs av mat/drikke.  Bruk gjerne medlemmenes egen facebook gruppe for å diskutere turen, avtale samkjøring osv.  Dersom turen inkluderer en felles middag, vil dette bli avtalt og informert om, og denne middagen er normalt dekket av egenandelen.  Utover dette må hver enkelt selv sørge for fiskekort og annet som er nødvendig som f.eks. sengetøy/sovepose etc.

Når det gjelder andre turer vil de bli publisert i kalenderen og som egne arrangementer på Facebook.  Der vil også detaljer fremkomme.