Ramnes Sportsfiskere er en aktiv og åpen klubb hvor alle som ønsker kan bli medlem.  Vi ble stiftet 1. mars 1982.
Vi tilbyr aktiviteter av mange slag for medlemmene, gjennom hele året.  De forskjellige faste aktivitetene kan du lese mer om under menyen «aktiviteter».  Der finner du informasjon om Kringlevann, Dalheim Samfunnshus og Vålehallen, hvor vi har våre faste aktiviteter, samt turer og en kalender hvor alle aktiviteter annonseres.

Vi har fokus på ett godt miljø hvor alle skal føle seg velkomne og felles interesse for å fiske skal være den røde tråden.  Vi møtes for å knytte gode vennskap, dele opplevelser og erfaringer, og ikke minst ha det hyggelig og sosialt i sammen.

Ramnes Sportsfiskere er medlem av Norges Castingforbund og Norges Idrettsforbund.  I dag har vi ingen som driver med casting som sport, men har i hovedsak medlemmer som har sportsfiske som hobby.

Vi har også egen facebookside hvor medlemmer kan kommunisere og dele informasjon.  Denne siden brukes også aktivt av styret.  Vi benytter også Spond som meldingstjeneste direkte til medlemmer.  Har du appen, får du meldingene i denne.  Ønsker du ikke laste ned appen, meld fra til aktivitetsansvarlige hvilken e-postadresse du ønsker meldinger mottatt på, så registrerer vi den som mottaker.

Du kan lese mer om Spond og appen på deres hjemmesider 

Ikke nøl med å kontakte oss, enten via kontaktskjema eller direkte til en av oss i styret dersom du har spørsmål.