Klubbhytta

Langs veien fra parkeringa og ned til Kringlevann, rett etter bommen, har vi ei hytte foreningen fikk fra Yngve Sverkholdt sin enke.  Yngve var en av foreningens første ledere og overtok denne hytta fra en speidergruppe som ikke lenger benyttet den.  De siste årene har hytta vært en lagringsplass for diverse utstyr, og for få år siden ble senger revet og fundamentet rettet opp.

Våren 2020 har Morten Strange, tatt initiativ til en grundig opprydding og forsøker nå å få hytta litt mer beboelig.  Tanken er at klubbens medlemmer kan benytte den til overnatting, og vi i fellesskap kan ha den som ett alternativt samlingspunkt ved Kringlevann, i tillegg til gapahuken.  Hytta er enkel og består av en stue samt en kjøkkenkrok.  Det vil etter hvert bli mulighet for klubbens medlemmer å låne nøkkel så de også kan overnatte, om ønskelig.  Dette vil vi komme tilbake til senere.

Ønsker du bidra i litt praktisk arbeid, kontakt Morten Strange, så sier han fra når det trengs hjelp til enklere oppussing og vedlikehold.