Thore Forsstrøm, gikk bort i går, søndag 26. mai.  Thore har vært en bauta gjennom hele foreningens eksistens og alltid tatt i mot nye medlemmer med smil og en positiv og flott innstilling!

De aller fleste nye medlemmer som har kommet til, har stiftet bekjentskap med han, hvor han velvillig har kommet med hjelp, tips og triks.  For de han har ansett som «innvidd» i klubben, har han også vist vei til «kanalen» på Fagerfjell (Blefjell for noen) – en av hans godt likte fiskeplasser.

Thore var de siste årene æresmedlem i Ramnes Sportsfiskere.  Tankene går nå til hans kone Ellen og hans barn!  Han vil bli savnet ved kaffebordet på Dalheim, på kastetreningen på Dalheim, rundt kaffebålet på Kringlevann og alle andre turer i fremtiden!  Selv om Thore nå er borte, vil vannet fortsatt renne gjennom «Kanalen».  Harren vil vake i Engerdal og vi kan minnes en god venn, fiskekompis og engasjert fisker!